Athlon Rollator

4.531,25 kr. inkl. moms

Athlon SL er en letvægtsrollator, der nemt kan foldes sammen sideværts, så den fylder minimalt, når den skal transporteres.
Rollatorens lette kulfiberstel gør den helt ideel til spinkle eller svagelige brugere, der af forskellige årsager ikke kan skubbe en almindelig rollator.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Foldbar og let at transportere
Athlon SL er designet med en kulfiberramme, der gør rollatoren ultralet. Rollatoren foldes nemt sammen sideværts, hvor låsesystemet fungerer som et ergonomisk formet bærehåndtag. I sammenfoldet stand fylder den minimalt, og den er dermed let at transportere.

Sikre og slidstærke dele
Rollatoren er udstyret med et sæde, der er lavet i kraftigt og slidstærkt nylon.
På fronten er der monteret en praktisk indkøbstaske. Indkøbstasken er forsynet med to håndtag, så den let kan afmonteres og tages med.

Stabilitet – idendørs og udendørs
Rammen og sædet er testet og godkendt til en brugervægt på op til 150 kg.
Rollatorens store bløde hjul gør, at den er god og stabil både til både indendørs og udendørs brug. Rollatoren er forsynet med to låsbare bremser, der bremser på baghjulene.

Flere størrelser og højdeindstillinger
Athlon SL findes i størrelserne Small, Medium og Large. De ergonomiske skubbehåndtag har justerbar højde, så rollatoren kan indstilles efter brugerens behov og højde. Med sine mange størrelser og indstillinger passer Athlon til en bred målgruppe.

Yderligere information

Størrelse

,

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad