Tilbud

Breeze vendelagner

DKK 180,63DKK 216,88 inkl. moms

Ryd

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Den absolut billigste løsning til vending og positionering

Breeze er et positioneringssystem som kan ligge permanent i sengen. Breeze placeres under patienten således at det dækker hofter og skulderparti. Det letter repositioneringen, både for hjælpepersonale og patienten, i og med at shear minimeres.
En lavfriktionszone centralt placeret på glidelagenet – sammen med et lavfriktions-forflytningslagen – reducerer den kraft, der skal til for at flytte en patient, helt fantastisk.

Breeze testet for åndbarhed
Minimumskravet for, at et produkt kan kaldes for åndbart, er en respiration på min 600 gram pr. m2 i løbet af 24 timer. Åndbarheden for Breeze er testet til 1136 gram mere end det dobbelte af minimumskrav.

Det er derfor sikkert og trygt at lade Breeze være permanent i sengen. Man risikerer hverken varme- og væskeophobning.
Breeze kan desuden være permanent i sengen, uden at influrere på virkningen af en eventuel trykaflastende madras.

Glat, tynd og åndbar overflade
De specielle vævninger i glide- og forflytningslagenet giver en glat, tynd og åndbar overflade som passer fint sammen med de specielle anti-tryksårmadrasser der bruges i dag, hvad enten det er dynamiske, statiske eller constant force tecnology madrasser.

Anvendelse
Breeze anvendes sammen med EasyTurn eller den økonomiske ValuTurn i en model med lang glideflade. Disse glidelagner fås som faconsyet eller hellagen.

Laboratorietestet
Breeze er laboratorietestet med det formål at fastlægge den kraft som bruges ved flytning af patienter. Testen er lavet fra man starter trækket og fortsætter trækket, med en patient på 90 kg i en hospitalsseng. I testen er der anvendt et trækapparat.
Konlusionen er at Breeze reducerer den kraft, som kræves til at flytte en patient med hele 62%! En stor hjælp for personalet som skal vende patienter.

Rengøring
Lagnet rengøres efter SSI rekommandationer for MRSA o.lign. Kan tørres i tørretumbler.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

,