fbpx
Tilbud

CuroCell AREA – 100x200x18 cm | Selvjusterende madras

DKK 16.750,00 DKK 13.125,00

Den selvjusterende madras CuroCell Area har en unik konstruktion, som kombinerer luft og skum samt anvender kroppens egen vægt og bevægelse til helt automatisk at justere madrassens indstilling. Madrassen anvendes fore-byggende og ved sårkategori 1, 2 og 3 i alle dele af sund-hedsektoren.

På lager

Varenummer (SKU): MDYS1013 Kategorier: , HMI nr: 110992

Beskrivelse

9 indbyggede celler
Den består af 9 indbyggede luftceller, som er opdelt i 3 zoner og systemet fungerer uden pumpe. De 9 luftceller er bygget ind i en skumramme. Skumrammen har indbygget hælfunk-tion, for at aflaste hælene. På toppen af de 9 celler ligger en højelastisk polyurethanskum. Denne skum er opskåret i forskellige størrelse kuber for at give optimal stabilitet.

Både inder- og yderbetræk
Madrassen er pakket ind i et inderbetræk. Det ydre inkon-tinensbetræk fastgøres med lynlåse og er både åndbart og strækbart i alle retninger. Madrassen holdes på plads af sen-gens madrasholder. Der er desuden antiskrid i betrækket.

Rengøring
Madrassen kan aftørres med egnet rengøringsmiddel. Desin-ficeres med alkoholbaseret rengøringsmiddel, hospitalssprit 70%. Maskinvaskes ved max 95 grader. Kan tørretumbles.

Yderligere information

Vægt 20 kg

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad