fbpx

Dreampad hovedpude

DKK 2.500,00 inkl. moms

Innovationsteknologi til bedring af hverdagsproblematikker

For lidt søvn eller for ringe søvnkvalitet er i dag årsag til en række problemer i hverdagen for mange mennesker. Nedsat koncentration, irritabilitet, humørsvingninger, et svækket immunsystem og generel dårlig trivsel bliver en følge af manglende eller dårlig søvn. Kroppen udløser stresshormoner når den er i søvnunderskud, som igen gør søvn vanskeligt – og et dårligt søvnmønster er sat i gang.

Ryd

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Bedre søvnkvalitet
En Dreampad er en hovedpude, der hjælper til bedre søvnkvalitet, ro og afslapning. Den er derfor god ved stress, angst, depression, ADHD, PTSD, smerter og generelle søvnproblemer.

Intrasound Teknologi™
Dreampads har indbygget såkaldt ”Intrasound Teknologi”™ der gør, at brugeren har mulighed for at lytte til specialproduceret musik, som gennem vibrationer til kranieknoglerne føres til det indre øre – og kun kan høres af den, som hviler sit hoved på puden. De blide toner bidrager til ro, både mentalt og motorisk. En tilstand der er blevet beskrevet som ren “massage til nervesystemet”.

Anvendelse
Ved ibrugtagning installeres en app på en smartphone, tablet eller iPod. Via app’en vælges mellem 5 forskellige musikmuligheder og ønsket lydstyrke.
Dreampads anvendes i almindelige pudebetræk eller i hygiejnebetræk.

Materiale og vask
Dreampads indeholder elektronisk udstyr og må derfor ikke vaskes. Materialet er hypoallergent og giftfrit.

App til Smartphone og tablet

Til Android styresystem
Til Apple styresystem

Varianter og HMI numre

Variant Varenr. HMI nr.
Slim Dreampad Slim 100873
Soft Dreampad Soft 100874

Yderligere information

Vægt N/A
Variant

,

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad

Du kunne også være interesseret i...