Navigator Air | Underarmstøttet Rollator

7.968,75 kr. inkl. moms

Navigator Air er en rollator til både inden- og udendørs brug. Den er udstyret med komfortable underarmstøtter udviklet specielt til brugere med gigt og/eller begrænset styrke i arme og hænder. Navigator Air har mange justeringsmuligheder og kan derfor nemt indstilles, så den passer til den enkelte patient.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Foldbar og let at transportere
Navigator er designet med en aluminiumsramme. Rollatoren foldes nemt sammen sideværts, hvor låsesystemet fungerer som et ergonomisk formet bærehåndtag. I sammenfoldet stand fylder den minimalt, og den er dermed let at transportere.

Stabilitet til udendørs brug
Rammen og sædet er testet og godkendt til en brugervægt på op til 200 kg.
Rollatoren er god og stabil til inden- og udendørs brug. Den er forsynet med to låsbare bremser, der bremser på baghjulene. Ved baghjulene er der monteret en integreret trædepedal for at lette forcering af mindre forhindringer som fx dørtrin.

Sikre og slidstærke dele
Rollatoren er udstyret med et sæde, der er lavet i kraftig slidstærk nylon. På fronten er der monteret en praktisk indkøbstaske. Indkøbstasken er forsynet med to håndtag, så den let kan afmonteres og tages med.

Større hjul giver mere stabilitet
Navigator Air har en perfekt kombination mellem det brede stel og de store hjul som giver en meget stabil rollator, der sikre en tryg færden både indendørs og udendørs.

Yderligere information

Størrelse

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad