Navigator | Underarmstøttet Rollator

6.181,25 kr.6.868,75 kr. inkl. moms

Navigator er en rollator til indendørs brug. Den er udstyret med komfortable armstøtter udviklet specielt til brugere med gigt og/eller begrænset styrke i arme og hænder. Navigator har mange justeringsmuligheder og kan derfor nemt indstilles, så den passer til den enkelte patient.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Foldbar og let at transportere
Navigator er designet med en aluminiumsramme. Rollatoren foldes nemt sammen sideværts, hvor låsesystemet fungerer som et ergonomisk formet bærehåndtag. I sammenfoldet stand fylder den minimalt, og den er dermed let at transportere.

Stabilitet til indendørs brug
Rammen og sædet er testet og godkendt til en brugervægt på op til 150 kg.
Rollatoren er god og stabil til indendørs brug. Den er forsynet med to låsbare bremser, der bremser på baghjulene. Ved baghjulene er der monteret en integreret trædepedal for at lette forcering af mindre forhindringer som fx dørtrin.

Sikre og slidstærke dele
Rollatoren er udstyret med et sæde, der er lavet i kraftig slidstærk nylon. På fronten er der monteret en praktisk indkøbstaske. Indkøbstasken er forsynet med to håndtag, så den let kan afmonteres og tages med.

Flere størrelser og højdeindstillinger
Navigator findes i størrelserne Medium og Large. Rollatorens bløde armstøtter har justerbar højde, og bremse- og skubbehåndtagene er integreret i armstøtten og kan vinkles samt justeres i længden, så rollatoren kan indstilles efter brugerens behov.

Yderligere information

Størrelse

,

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad