OPUS 5 Stimulite | Statisk madras

Denne vare er på lager, men kan desværre ikke bestilles via webshoppen. Bestil via tlf: 76 900 407 eller Post@ZiboCare.dk

Ønsker at du at blive kontaktet om pris, leveringstid eller faglig sparring omkring brug af produktet bedes du udfylde nedenstående kontaktformular.

Kontakt mig

 

Varenummer (SKU): OPUS5Stimulite Kategorier: , HMI nr: 85471

Beskrivelse

Tryksårsforebyggelse med Opus 5 sengen

Opus 5 Stimulite® består af en specialudviklet skummadras kombineret med en unik Stimulite® 3-Zone top lavet i termoplastisk polyuretan og opbygget i bikuber, som betyder at kun 7% af kroppen er i berøring med madrassen. De sidste 93% ligger på luft pga. bikubekonstruktionen. Madrassen leveres med et specialudviklet inkontinensbetræk med bespædinger, der sikrer optimal samspil og udnyttelse af sengens funktioner. Madrassen kan anvendes forebyggende og behandlende til og med sårkategori 3.

Optimal tryksårsforebyggelse
Netop samspillet mellem seng og madras giver mulighed for optimal tryksårsforebyggelse og behandling. Opus 5 sengens unikke funktioner som kip-, sidde- og stå-ud-funktion virker således optimalt med Opus 5 Stimulite® madrassen.
I den siddende funktion sikrer madrassen, at borgeren sidder stabilt i både spisestilling og hvilestilling, ikke glider ned i sengen og dermed risikere shear og friktion.

Stabilitet med bikubekonstruktion
Bikubekonstruktionen giver stabilitet, så borgeren kan flytte sig, skifte stilling og stige ud og ind ad sengen uden problemer. Bikubekonstruktionen giver samtidig optimal trykfordeling og den åbne struktur gør, at fugt og varme forsvinder fra borgeren, hvormed huden holdes tør. En fugtig og varm hud er meget tryktruet.

Unik opbygning
Stimulite® 3-Zone madrassen er opbygget således, at hovedenden er 9% blødere, og fodenden er 32% blødere, end den bærende midterste del. Dette gør, at madrassen er ekstra skånsom mod ømme og trykkede hæle og skuldre.

Let at håndtere for personale
Madrassens samlede vægt er kun 7 kg, hvilket gør den langt lettere at håndtere for det sundhedsfaglige personale end andre typer tryksårsforebyggende madrasser.

Vaskeanvisning
Det øverste Stimulite® madraslag kan vaskes i maskine og tørretumbles, hvilket gør rengøring og desinfektion mellem brugeren enkel og mindre tidskrævende end andre madrasløsninger. Herved opnås besparelser til vask og håndtering samt reduktion af det bufferlager, der ofte er nødvendigt.

Varianter og HMI numre

Størrelse Varenr. HMI nr.
85x210x7 cm OPUS5Stimulite 85471

Yderligere information

Bredde

Længde

Produktblad

Download produktbladet her

Produktblad

Du kunne også være interesseret i...