fbpx

Pro-care 3 Auto | Dynamisk topmadras

Vekseltryk med selvindstillelig pumpe

 

Denne vare er på lager, men kan desværre ikke bestilles via webshoppen. Bestil via tlf: 76 900 407 eller Post@ZiboCare.dk

Ønsker at du at blive kontaktet om pris, leveringstid eller faglig sparring omkring brug af produktet bedes du udfylde nedenstående kontaktformular.

Kontakt mig

 

Beskrivelse

Selvindstillelig dynamisk trykaflastende top- og kombimadras

Pro-care 3 Auto er en brugervenlig og fuldautomatisk vekseltryk topmadras, som anvendes til forebyggelse af middel til høj risiko for udvikling af tryksår samt behandling ved sårkategori 1 til og med 3.

Læs om tryksårsforbyggelse her:

18 enkelte luftceller
Den trykaflastende top- og kombimadras består af 18 enkelte luftceller, der hver er 12 cm høje. Madrassen kan monteres med en sikkerhedsskummadras, som placeres i en lukket lomme under luftcellerne, så madrassen derved fremtræder som en helmadras. Lommen har lynlås på 3 sider.

Automatisk brugertilpasset tryk
Trykket i madrassen indstiller sig selv efter borgerens vægt og den lydsvage pumpe kører i en cyklus med et tidsinterval på 10 min, som skiftevis øger og letter trykket i den øverste del af cellerne. Trykket kan manuelt finjusteres. Pumpen er dynamisk/statisk, og der er mulighed for at indstille siddefunktion. Maxfirm-funktionen gør madrassen helt fast ved f.eks. pleje og forflytninger. Maxfirm slår automatisk fra efter 20 minutter. Ved for lavt tryk, strømsvigt eller behov for service, går en alarm i gang. Alarmen er audiovisuel.

Glat eller strækbart betræk
Det åndbare og strækbare inkontinensbetræk leveres i to udgaver:
• Glat – nedsætter shear og friktion.
• Strækbart – giver sig i forhold til bruger, og hjælper bruger til at ligge mere “fast” i sengen.

Betrækket fastgøres med lynlås på alle 4 sider af madrassen.

Rengøring
Madrassen rengøres med sæbevand. Både madras og pumpe desinficeres med gængse desinfektionsmidler. Betrækket er vaskbart ved max. 95 grader.

Varianter

Størrelse Varenr. HMI nr.
85×200 MDYT1077 101082

Yderligere information

Bredde

Længde

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad