fbpx

Quattro Plus | Vekseltrykmadras

Trykaflastning til højrisiko patienter

 

Denne vare er på lager, men kan desværre ikke bestilles via webshoppen. Bestil via tlf: 76 900 407 eller Post@ZiboCare.dk

Ønsker at du at blive kontaktet om pris, leveringstid eller faglig sparring omkring brug af produktet bedes du udfylde nedenstående kontaktformular.

Kontakt mig

 

Beskrivelse

Dynamisk trykaflastende helmadras til høj risiko og smerter

Madrassen er særdeles velegnet til brugere med smerter, idet den er trykaflastende, har et lavt interface tryk og giver øget komfort. Er egnet til forebyggelse og behandling af tryksår i alle plejemiljøer. Madrassen anvendes til forebyggelse og behandling ved sårkategori 1, 2, 3 og 4.

Opbygning
Som følge af en celle-cyklus på 1-i-4, er patienten på alle tidspunkter understøttet af 75% af madrassens overflade, mens de resterende 25% af kroppen aflastes.
Quattro Plus er opbygget af 30 special designede luftceller, der bevirker at brugeren synker lidt ned i madrassen og dermed undgår lateral strækning, hvilket betyder reduceret trykforskydninger, shear og og friktion. Luft cellerne i midten af madrassen er smallere end dem ved yderkanten, hvilket gør at midten er blødere end yderkanten og giver dermed en følelse af sikkerhed for brugeren.

Betjening
Pumpen er nem at betjene og udstyret med en autolås funktion, som forhindrer utilsigtet betjening. Den er udstyret med dansk display og LCD skærm. Maks. Inflationen gør madrassen fast ved pleje og sengeredning og slår automatisk fra efter 15 min.

Varianter

Størrelse Varenr. HMI nr.
83x201x18 cm 13000013 107983
88x201x18 cm 13000001 72146

Yderligere information

Bredde

,

Længde

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad