fbpx

Sens-Aid® Tyngdetæppe | Pakkeløsning

DKK 9.187,50DKK 9.843,75 inkl. moms

Omslutning af kroppen skaber ro – både mentalt og motorisk

Sens-Aid® er et multi-anvendeligt redskab til placering i enhver stol. På let, bekvem og helt enkel vis, placeres Sens-Aid® i hvilestol, skolestol, spisestuestol, kørestol, bil eller i sofaen.

Denne pakkeløsning indeholder:

1 stk Sens-Aid PU kerne – 6 kg. eller 8 kg.
1 stk Sens-Aid tekstil betræk – Blå eller grå
1 stk Sens-Aid hætte – Blå eller grå
1 stk Transport taske til Sens-Aid – Blå eller grå
1 stk Vaskepose til Sens-Aid®

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , HMI nr: 00000

Sens-Aid® er et multi-anvendeligt redskab til placering i enhver stol. På let, bekvem og helt enkel vis, placeres Sens-Aid® i hvilestol, skolestol, spisestuestol, kørestol, bil eller i sofaen.

Stimulerer den taktile sans
Tyngden i de 6 omsluttende vinger stimulerer kroppens berørings- og stillingssans, også kaldet den taktile og den proprioceptive sans.

Hurtigtvirkende ikke-medicinsk hjælpemiddel
De taktile stimuli udløser hormonet oxytocin, også kaldet ”kramme-hormonet”. Når stoffet udskilles, mærkes hurtigt velvære, positiv energi og ro i krop og hoved.

Hjælp til mange målgrupper
Sens-Aid® er et hurtigtvirkende ikke-medicinsk redskab, der kvikt kan bringes i anvendelse blandt mange forskellige målgrupper. Fx hos mennesker med stress, angst, uro, rastløshed og tankemylder. Men også hos mennesker med ufrivillige bevægelser, koncentrationsproblemer, neurologiske og kognitive dysfunktioner, ved overstimulering og behov for at ”geare ned” i både krop og sind.

Skab fokus og koncentration i en travl hverdag
Når psykisk og motorisk uro dæmpes med Sens-Aid, kan brugeren bedre fokusere og koncentrere sig. Det gør Sens-Aid yderst relevant i forbindelse med læring og mestring, undervisning og uddannelse. Ligeledes ved rehabilitering, på hospice eller demensafsnit, i sanserum eller før terapi, vil Sens-Aid® skabe de bedste forudsætninger for afspændthed og samling på kroppen. Der kan tilkøbes en hætte, som bidrager til at reducere visuelle og auditive stimuli fra om-verdenen og dæmpe uro.

Let og handy design
Lynlås i sædedelen sikrer hurtig anvendelse, også hos fx kørestolsbrugere. Fyldet i vingerne er tyngde-granulat og lægger sig roligt og lydløst omkring kroppen. Sens-Aid® kan vaskes ved 60 grader. Den er let at anvende og handy at medbringe. Sens-Aid® kan foldes sammen og fylder ikke meget. Sens-Aid® er et æstetisk og tiltalende hjælpemiddel, og kan bruges som en del af en funktionel indretning i såvel private hjem som på institutioner.

 

Varianter og HMI numre

Størrelse Vare nr. HMI nr.
6 kg, grå SA600001 112929
6 kg, blå SA600002 112929
8 kg, grå SA800001 112935
8 kg, blå SA800002 112935

Sensaid, Sens8, sens-8, senseigth, sense-eigth, senseaid, sense-aid

Yderligere information

Vægt N/A
Vægt

6 Kg, 8 Kg

Anvendelse

, ,

Farve

,

Brugerguide

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad