fbpx

Stimulite® 3 Zone | Statisk topmadras

Trykaflastning via innovativ hexagonisk opbygning

 

Denne vare er på lager, men kan desværre ikke bestilles via webshoppen. Bestil via tlf: 76 900 407 eller Post@ZiboCare.dk

Ønsker at du at blive kontaktet om pris, leveringstid eller faglig sparring omkring brug af produktet bedes du udfylde nedenstående kontaktformular.

Kontakt mig

 

Beskrivelse

Optimal trykaflastningsmadras

Stimulite® 3-Zone madrassen anvendes forebyggende og behandlende ved sårkategori 1-3.

Unik bikubestruktur
Madrassen er lavet i termoplastisk polyuretan, der består af perforerede celler i bikubestruktur, som gør, at luften kan cirkulere og dermed undgå, at huden bliver varm og fugtig.
Den former sig efter kroppen, så den giver optimal stabilitet, trykfordeling samt trykaflastning.

3-Zone systemet
Stimulite® 3-Zone madrassen er opbygget så hovedenden er 9% blødere, og fodenden er 32% blødere end den bærende miderste del. Dette gør, at den er meget skånsom mod ømme og trykkede hæle samt skuldre.
Madrassen kræver ikke nogen særlig instruktion, og vægten på ca. 6 kg gør den samtidig let at transportere.

Stimulite® – idéen bag
Det er de bærende konstruktioner inden for rumfarten, der ligger til grund for den avancerede geometri i Stimulite® bikubemadrassen.
Den er opbygget af sekskanter (hexagoner), som former et komplekst mønster af skiftevis tyk- og tyndvæggede celler. Hver celle har 8 fæstningspunkter og består af 4 enkeltvægge og 2 dobbeltvægge.

Trykaflastning og stabilitet
Det unikke mønster af bærende (anisotropiske) enkelte og dobbelte vægge, som har forskellig grad af vægtbæring og stabilitet i længde, bredde og tykkelse, kan både støtte, aflaste og fordele trykket over et stort område.

Varme og fugtregulering
Stimulite® 3-Zone madrassen er perforeret både vandret og lodret og tillader luften at cirkulere, så vævstemperaturen ikke øges. Fugten vil fordampe og huden holdes tør.

Glidetrykket (shear) reduceres
Stimulite® madrassen minimierer glidetrykket uden at reducere stabiliteten. Bikubecellerne udligner sig axialt mod kroppen, giver efter ved bevægelse og reducerer derved glidekræfterne mod huden.
For stor stivhed i madrassen får glidetrykket til at stige, medens et for blødt materiale påvirker stabiliteten.

Vaskeanvisning
Madrassen tåler maskinvask ved 80 grader eller vaskeautomat ved max 85 grasder i 10 min. Tørretumbling ved kold luft. Inkontinensbetræk medfølger. Betrækket tåler vask ved max 95 grader og kold tørretumbling.

Varianter

Størrelse og variant Varenr. HMI nr.
80×200 cm inkl. standard betræk GSR00065 89959
85×200 cm inkl. standard betræk GSR00067 84708
85×200 cm inkl. antiskrids betræk GSR00067anti 84708
90×200 cm inkl. standard betræk GSR600069 87563
85×210 cm inkl. standard betræk GSR00068

Yderligere information

Bredde

, ,

Længde

Betræk

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad