fbpx

We Care Prisen 2019

Stort tillykke til Aarhus Friplejehjem, som vinder We Care Prisen 2019!

Aarhus Friplejehjem modtager prisen, da de går en ekstra mil for at gøre en forskel for friplejehjemmets beboere. De sikrer, at de får alle med på ture og i aktivitet, uanset hvilke udfordringer og handicap beboerne måtte have. Det er inspirerende, hvordan de formår at sætte den enkelte i centrum og tage udgangspunkt i den enkeltes behov.

Vi glæder os til at kunne overrække prisen og få mere at vide om jeres arbejdsmetoder. Følg med her på hjemmesiden og på facebook og Instagram

 

Om We Care Prisen

I ZiboCare forsøger vi at gøre en forskel, hver dag, året rundt. For den enkelte borger eller patient, for det sundhedsfaglige personale og for alles trivsel. Vi møder mange på vores vej, der lige som os, prøver at gøre en forskel og går den ekstra mil, for andre – og dem vil vi gerne være med til at anerkende.

Det kan være en patientforening eller en skole, der sætter særlig fokus på børn med udfordringer. Det kan være et plejecenter, der gør ekstra meget for forebyggelse eller frivillige, der gør en særlig indsats for demente.

Prisen er tidligere gået til Danske Hospitalsklovne og Hjerteforeningen. Måske bliver det din arbejdsplads, der løber med prisen næste år.