køb eller leje

Lej før du køber

Prøv det selv og mærk forskellen

Du har muligheden for at leje de fleste af vores kædeprodukter på månedsbasis. På den måde kan du finde den rigtige størrelse inden du køber

Rådgivning til at vælge det rigtige
Der findes ingen facitliste for, hvilke produkter og løsninger, der er det rigtige for dig. Vores sundhedsfaglige konsulenter giver gerne vejledning ud fra dine aktuelle udfordringer uanset om det er til dig selv eller du er pårørende.

Søg bevilling hos din kommune
De fleste af vores hjælpemidler kan søges bevilget af din kommune. Mange kommuner ønsker, at en afprøvning finder sted, inden en evt. bevilling. Du kan fra tid til anden låne til afprøvning hos kommunen. Hør din kommune, hvad de foretrækker. Hvis der er en længere sagsbehandlingstid i din kommunen er det muligt at leje produktet i en periode til det evt. bliver bevilliget.

Mennesker oplever og sanser forskelligt
Da SI-hjælpemidler stimulerer sanseapparatet, findes der desværre ingen ”facitliste” for, hvilket produkt og hvilken vægtkategori, der er det bedste match ift. behov. Valget beror på en samlet faglig vurdering ift. den individuelle bruger. Brug din sunde faglige fornuft – kontakt os gerne for faglig vejledning på tlf. 76 900 407.

Find produkterne du kan leje her