ZiboCare

Vi gør en forskel
der kan mærkes

Vil du være med?

Professionelle hjælpemidler til hele sundheds- og plejesektoren

ZiboCare er et dansk firma, som leverer løsninger til hele sundheds- og plejesektoren, skoler og institutioner samt private. Vi har et innovativt og bredt produktprogram indenfor trykaflastende- og sansestimulerende hjælpemidler.

Vi udvikler hele tiden nye produkter og skaber forbedringer i tæt samarbejde med praksis og det sundhedsfaglige personale. Vi har ligeledes et certificeret vaskeri, så vi kan levere totalløsninger fra produkt til service.

Innovative og nytænkende løsninger
Vores mission er enkel. Vi vil gøre en positiv forskel hver dag og levere holdbare og innovative løsninger på sundhedsområdet til både den offentlige sektor og private brugere.

ZiboCare understøtter og forenkler det professionelle sundhedspersonales arbejde og sikrer ikke mindst brugere og deres pårørende gennemtænkte løsninger. Løsninger der forebygger, behandler og lindrer.

Viden, værktøj og værdi
Vi skaber værdi hele vejen. Hver dag oplever patienter og borgere en bedre hverdag, fordi vores hjælpemidler skaber resultater, der virker. Det kan være i form af lindring, reduceret medicinforbrug og bedre at kunne få en hverdag til at fungere, på trods af sygdom og udfordringer.

Personale på sygehuse og på institutioner oplever, at vores løsninger virker – og det gør en forskel i hverdagen, der både tilgodeser bruger og personale. Det er fagligt tilfredsstillende både at kunne give patienter og personale bedre løsninger. Det sikrer optimal brug af ressourcer og giver mere sundhed for pengene.

ZiboCare er en del af noget større

OneMed

Den 30. juni 2021 gik ZiboCare sammen med OneMed for at vokse yderligere på eksisterende og nye markeder. ZiboCare fungerer fortsat som en uafhængig virksomhed med et skarpt fokus på produkt- og konceptudvikling med support fra OneMed

OneMed er en førende europæisk distributør af medicinske forsyninger og sundhedsrelaterede tjenester. De er aktive på 11 markeder, beskæftiger mere end 1.000 medarbejdere, og deres årlige omsætning udgør mere end 700 millioner euro. OneMed samarbejder med deres kunder for at muliggøre bedre liv for patienterne – hvilket gør hverdagen lettere for det sundhedsfaglige personale og reducerer sundhedsomkostningerne. De tilstræber at reducere miljøpåvirkningen og samarbejder med vores leverandører for at forbedre arbejdsforholdene i hele forsyningskæden. OneMed er ejet af Asker Healthcare Group.

Asker Healthcare Group

ZiboCare er en del af Asker Healthcare Group. Asker er partner til sundheds- og plejepersonale i hele Europa, og leverer medicinske forsyninger, enheder og udstyr. Vi bygger og opkøber førende virksomheder, der understøtter sundhedssystemet for at forbedre patientresultater, reducere de samlede omkostninger til behandling og sikre en retfærdig og bæredygtig værdikæde. Koncernen har 2.100 ansatte i 14 lande og omsætningen beløber sig til EUR 1 mia.