Zibo Zlide Glidestykker

956,25 kr.8.243,75 kr. inkl. moms

Praktiske glideduge med forskellige grader af elasicitet.

Zibo Zlide er udviklet til påsætning af sejl, forflytninger, samt af- og påklædning af borger og patienter. Glidedugen er ekstra holdbar pga. materialets dobbeltvævning, og den har derved mindre tendens til at flosse i kanterne ved hyppig brug.

Instruktionsvideoer til brug af Zibo Zlide – TRYK HER

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Udfordring:
Forflytninger af borgere eller patienter med hel eller delvis funktionsnedsættelse kan være fysisk krævende for plejepersonalet. Desuden kan en forflytning være ubehageligt for den person, der skal forflyttes.

Anvendelsesområder
Glidedugen er bruges til påsætning af sejl, forflytninger samt af- og påklædning af borgere og patienter. Zibo Zlide mindsker friktion og gør det lettere for plejepersonalet at forflytte borgeren eller patienten – uanset vedkommendes mobilitetsniveau – og uden at forflytningen bliver en belastning for personalet.

Flere udgaver og elasticiteter
Zibo Zlide fås i to udgaver – rød og grøn – der har forskellige grader af elasticitet. Hver enkelt glidedug har derfor også sit eget funktionsområde. Glidedugene kan placeres direkte under personen eller et trækstykke.

Rød Zibo Zlide: Det bedste valg ved af- og påklædning. Glidedugen er meget elastisk, lydløs
og føles blød mod huden. Særligt velegnet til forflytninger og pleje af personer med demens, hjerneskadede eller terminale patienter.

Grøn Zibo Zlide: En glidedug med et bredt funktionsområde. Særligt velegnet til generelle forflytninger i seng eller kørestol samt på- eller
aftagning af løftesejl. Mindre elastisk end den røde Zibo Zlide.

Glat og vandtæt overflade
Glidedugene har en silicone-belægning på begge sider, hvilket betyder at personalet ikke kan vende dem forkert. Belægningen gør overfladen vandtæt, og mindsker friktionen i alle retninger.

Nem og hurtig rengøring
Glidedugene har ingen syninger eller huller og rengøres derfor hurtigt og nemt ved at tørre dugen over med desinficerende midler.

Praktiske enkeltstykker
Glidedugene kommer i små praktiske æsker med 20 stykker a´ 1 x 1,5 m. i hver. Findes også i æsker med 10, hvor stykkerne er pakket i en pose.

Holder til rulle
Holderen kan fås i to udgaver, så den kan indeholde en eller to ruller. Kan monteres vertikalt eller horisontalt. Køb holderen her.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

, , , ,

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad

Du kunne også være interesseret i...