Zibo Zlide glidestykker

kr. 6.868,75kr. 8.743,75 inkl. moms

Praktiske glideduge med forskellige grader af elasicitet.

Zibo Zlide er udviklet til påsætning af sejl, forflytninger, samt af- og påklædning af borger og patienter. Glidedugen er ekstra holdbar pga. materialets dobbeltvævning, og den har derved mindre tendens til at flosse i kanterne ved hyppig brug.

Du kan finde instruktionsvideoer til brug af Zibo Zlide, i alle tænkelige situationer, på vores online læringsplatform ZiboCare Academy

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Udfordring:
Forflytninger af borgere eller patienter med hel eller delvis funktionsnedsættelse kan være fysisk krævende for plejepersonalet. Desuden kan en forflytning være ubehageligt for den person, der skal forflyttes.

Anvendelsesområder
Glidedugen er bruges til påsætning af sejl, forflytninger samt af- og påklædning af borgere og patienter. Zibo Zlide mindsker friktion og gør det lettere for plejepersonalet at forflytte borgeren eller patienten – uanset vedkommendes mobilitetsniveau – og uden at forflytningen bliver en belastning for personalet.

Rød Zibo Zlide: Det bedste valg ved af- og påklædning. Glidedugen er meget elastisk, lydløs
og føles blød mod huden. Særligt velegnet til forflytninger og pleje af personer med demens, hjerneskadede eller terminale patienter.

Grøn Zibo Zlide: En glidedug med et bredt funktionsområde. Særligt velegnet til generelle forflytninger i seng eller kørestol samt på- eller
aftagning af løftesejl. Mindre elastisk end den røde Zibo Zlide.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

,

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad