fbpx

Case

Nathalie oplever færre 
konfikter og mere ro

Kædedynen til vores datter har gavnet familielivet

Siden vi tog kædedynen i brug for 3 måneder siden har vores datter (og resten af familien) oplevet følgende positive effekter (der har ingen negative været):

  • Hun sover hele natten i egen seng, dvs. ingen opvågning om natten som ellers er sket meget ofte før i tiden.
  • Hun sover 1½-2 timer længere om morgenen (med samme puttetid om aftenen), dvs. langt bedre rytme for os alle.
  • Der er langt mere overskud til at klare en lang dag i børnehaven, og pædagogerne melder tilbage om en pige der trives ret godt til trods for både skift af stue/base, ny fast pædagog og diverse byggerod i børnehaven gennem lang tid. Desuden er lillesøster startet i børnehaven, og det har de/vi også kun haft en positiv oplevelse ud af.
  • Der er generelt færre konflikter i hverdagen – vi kan bedre nå ind til Nathalie nu, for hun har bedre overskud til at lytte, så det er efterhånden meget sjældent, at hun når at blive meget hidsig/aggressiv/ulykkelig.
  • Hun har bedre overskud til legekammerater og lillesøster
  • Vi ser mindre irritation i huden (kradseri) og ”nervøs blære”, som er Nathalies ”stresssymptomer”.
  • Hun har på rekordtid lært at cykle her i foråret
  • Hun har udviklet sig stærkt motorisk i klatrestativer mm, og er blevet ret modig
  • Hun er mere modtagelig for vores opdragelse
  • Vi oplever flere smil og mere latter

Det er det mest positive resultat omkring Nathalies søvn vi har set nogensinde, og der er ingen tvivl om at det smitter af på alt andet i hendes liv. Nathalie udtrykker selv, at hun er glad for kædedynen, og den er altid med os når vi overnatter ude.

Senest for 2 uger siden tog vi dynen med på en ferie til Tenerife og Nathalie sov eksemplarisk på hele ferien til trods for de mange nye indtryk og 1 times tidsforskel, som før i tiden godt kunne forstyrre/forværre hendes søvnrytme.

Tema: Børn & unge

Mere overskud i hverdagen færre konflikter, bedre trivsel Brug for en hverdag med mere overskud, færre konflikter og mere trivsel?         Læs mere...

Nyhed: ZiboCup

ZiboCup hjælper til med at undgå dehydrering. Et enkelt hjælpemiddel, der afspiller opfordringer til at huske at drikke – optaget med en stemme fra fx et familiemedlem. Læs mere...

Nyhed: Sens-Aid
med markant effekt

Sansestimulerende tyngdetæppe med vinger, der pakker kroppen ind skaber ro hos mennesker med fx stress, tankemylder, rastløshed og angst.  Kan anvendes i alle stole og er let at tage med  Læs mere...

Trykaflastende madras
til de mindste

Nyhed: ZiboKids Foam er en trykaflastende madras til de mindste fra 0,5 -5 kg med god liggekomfort og optimal trykfordeling. Leveres i individuelle mål.  Læs mere...

Vi skifter navn 
til ZiboCare

Zibo Athene skifter navn til ZiboCare og ZiboCare Denmark. Det gør vi fordi "we care".

Du får stadig markedets stærkeste sortiment indenfor sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler og den gode professionelle rådgivning.

 

Professio­nelle produkter
- nu også til private

Vi har et stærkt produktprogram af sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler til hele sundhedssektoren.

Mange af vores hjælpemidler bliver efterspurgt af private og
pårørende, som ønsker at få eller skabe mere livskvalitet i hverdagen
med enkle, ikke-medicinske, hjælpemidler.

Produkter til private  >