service

Kvalificeret service
Certificeret vask

 

Vi giver en effektiv og certificeret hånd med i hverdagen

Hver uge håndterer vi flere hundrede hjælpemidler, som bliver hentet, rengjort, serviceret og tilbageleveret fra regioner og kommuner. Det gør vi efter de højeste hygiejneregler og -standarder. 

 

ZiboCare Service tilbyder skræddersyede service- og vaskeaftaler. Alt efter behov, kan det være en fordel at leje produkter, frem for at købe. Vi tilbyder derfor forskellige serviceaftaler, der dækker individuelle behov.

En serviceaftale kan være alt fra blot vask af hjælpemidler til full-service pakker der sikrer, at dine hjælpemidler hentes/bringes, lagerføres, får et servicetjek og vaskes efter de nødvendige foranstaltninger.

ZiboCare tilbyder serviceeaftale på alle hjælpemidler – også dem I ikke har købt eller lejet hos os.

 

Certificeret i vaskeridrift
ZiboCare har høje standarder og vi følger DS 2451-8 hygiejnestandard. Den beskriver diverse processer ved håndtering af vaskeridrift, herunder: afhentning, vask, servicering, levering og opbevaring af hjælpemidler såsom madrasser, pumper, betræk, dyner, lagner osv.

Kvalitetsstandarden har vi arbejdet efter siden 2014, så det er indarbejdede procedurer. Dette sikrer den nødvendige kvalitet og hygiejne.

Vi er certificerede fra Teknologisk Institut i vaskeridrift i henhold til de Nationale Infektionshygiejniske retningslinier fra Statens Serum Institut om håndtering af tekstiler til flergangsbrug i sundhedssektoren.

 

ZiboCare er klar til rådgivning. Ring til vores kundeservice:  76 900 407 
Åben man-tors 8.00 – 16.00 og fredag 8.00 – 15.00