O-Zone er en serie
sansestimulerende produkter

O-Zone serien består af tyngde- og taktile dyner og plaid, der er udviklet til at skabe bedre kropsfornemmelse og -afgrænsning. O-Zone dynen og plaid er enkle at bruge og som kan virke beroligende, forbedre søvnkvaliteten eller bruges til en pause i løbet af dagen.
Kan bruges som intervention i ikke-medicinsk behandling.
Både mennesker med og uden diagnoser kan have gavn af O-Zone dynen og plaiden.

Innovative produkter

ZiboCare har mange års erfaring med tyngdedyner og sansestimulerende hjælpemidler til børneområdet, sundhedssektoren og psykiatrien.

O-Zone-serien

O-Zone-serien består af dyner og plaider med kæder i cirkler, som fås i flere varianter. Serien tager afsæt i den nyeste forskning og tests og er udviklet i tæt samarbejde med både brugere og sundhedsprofessionelle.

CLASSIC

SENSITIVE

JUNIOR

PLAID

Sådan virker O-Zone dynen og -plaiden

 

De indsyede kæder er formet som cirkler, der er placeret i firkantede kamre, fordelt over hele dynen og plaiden. Det giver et jævnt og ensartet tryk på kroppen. Det innovative design understøtter, at dynen og plaiden ligger stabilt om kroppen og derved mindsker risikoen for at de glider af brugeren under brug. Dynen kan hjælpe kroppen med at slappe af ved at stimulere følelsen af at blive holdt om og dermed skaber den komfort og tryghed, som kan bidrage til at man kan falde i søvn og sover bedre hele natten.

Dyner med kæder har været anvendt i terapi og som hjælpemiddel i medicinske foreninger i mange år. Inden for de seneste år er der kommet mere fokus på de målbare helbredsfordele i forskningen. For at gøre det simpelt er resultaterne rigtig gode: Dyner med kæder kan hjælpe os med at falde i søvn hurtigere og sove dybere – helt uden recepter eller terapi.

 

Den gode kvalitet i flere varianter

Dynen fås i junior- og voksenstørrelse samt flere varianter og vægtkategorier. Dynen og plaiden har to forskellige sider for varierende stimuli. Den ene side er blød og polstret. Den anden side er uden polstring, hvilket forstærker stimuli fra kæderne. Ønsker man en blødere dyne end Classic-udgaven, kan man vælge Sensitive, der har dobbelt så meget polstring på den bløde side.

Man kan bruge almindeligt dynebetræk til dynen, men vi har også udviklet et særligt hygiejne- eller bomuldsbetræk til O-zone dynen, med 3-vejs lynlås, som gør det let at tage betrækket af og på. Dynen og plaiden er vaskbare for optimal hygiejne og et sundt søvnklima, og så kommer de i en lækker taske, der gør det nemt at tage dynen eller plaiden med sig overalt.  

O-Zone plaiden fås i to størrelser og flere forskellige vægtklasser. Valg af dyne og plaid baseres på brugerens kropstype og problematik, og vores sundhedsfaglige medarbejdere står klar til at rådgive dig, så du finder den rette tyngde, der passer til det enkelte behov.

 

Naturlig og god
dyb søvn
Økologisk bomuld
og gode materialer
Jævn fordeling
af vægt
Nem at vaske og
uden vedligehold

O-Zone dynen

  • 2 forskellige sider
  • Kommer i en lækker taske, så den er nem at transportere
  • Kæder i cirkler
  • Mange forskellige vægtkategorier
  • Fås både som Classic, Sensitive og Junior

O-Zone plaiden

  • Til ro og afspænding i dagtimerne
  • 2 forskellige sider
  • Praktisk at håndtere og transportere
  • Kæder i cirkler
  • Forskellige vægtkategorier

O-Zone er innovative og sansestimulerende dyner

ZiboCare har mange års erfaring med tyngdedyner og sansestimulerende hjælpemidler til børneområdet, sundhedssektoren og psykiatrien.

 

Vejen til bedre søvn og mere velvære

O-Zone-serien består af dyner og -plaider med kæder i cirkler, der tager afsæt i den nyeste forskning og tests. O-Zone er udviklet i tæt samarbejde med både brugere og sundhedsprofessionelle.

Plaiden og dynerne stimulerer føle- og berøringssansen og muskel-led-sansen og dermed de sensoriske og taktile nerveimpulser ved hjælp af de indsyede kæder, der lægger sig trygt og tungt om kroppen. Når disse stimuleres, frigives krammehormonet oxytocin, og det giver en følelse af ro og tryghed.

 

Kun det bedste er godt nok

O-Zone er lavet af kvalitetsmaterialer, der giver de bedste forudsætninger for en god nats søvn. ZiboCare ønsker at gøre en positiv forskel hver dag med innovative og holdbare løsninger på sundhedsområdet. Løsninger der kan forebygge, behandle og lindre, og hvor brugeren er i fokus. Med det som udgangspunkt, er O-Zone-serien skabt.

Case

Dyne med kæder hjælper på søvnen

Case

Bedre eftermiddagslur og mere trivsel