fbpx

O-Zone er en ny serie med sansestimulerende produkter

O-Zone kædedynen er udviklet til at skabe bedre kropsfornemmelse og kropsafgrænsning hos mennesker med særlige behov. Det er et enkelt, non-farmakologisk hjælpemiddel, som virker beroligende og forbedrer søvnkvaliteten.

Nye innovative produkter

ZiboCare har mange års erfaring med tyngdedyner og sansestimulerende hjælpemidler til børneområdet, sundhedssektoren og psykiatrien. Nu har vi udviklet en ny serie af innovative produkter, så endnu flere kan få en bedre og roligere søvn.

O-Zone-serien

O-Zone-serien består af kædedyner i flere varianter og plaider, der tager afsæt i den nyeste forskning og tests og er udviklet i tæt samarbejde med både brugere og sundhedsprofessionelle.

CLASSIC

SENSITIVE

JUNIOR

PLAID

Sådan virker O-Zone kædedynen og -plaiden

 

De indsyede kæder er formet som cirkler, der er placeret i firkantede kamre, fordelt over hele dynen og plaiden. Det giver et jævnt og ensartet tryk på kroppen. Det innovative design understøtter, at dynen og plaiden ligger stabilt om kroppen og derved mindsker risikoen for at de glider af brugeren under brug. Kædedynen hjælper din krop med at slappe af ved at stimulere følelsen af at blive holdt om og dermed skaber den komfort og tryghed, så bidrager til at man falder i søvn og sover bedre hele natten.

Kædedyner har været anvendt i terapi og som hjælpemiddel i medicinske foreninger i mange år. Inden for de seneste år er der kommet mere fokus på de målbare helbredsfordele i forskningen. For at gøre det simpelt er resultaterne rigtig gode: Kædedyner hjælper os med at falde i søvn hurtigere og sove dybere – helt uden recepter eller terapi.

 

Den gode kvalitet i flere varianter

Dynen fås i Junior- og voksenstørrelse samt flere varianter og vægtkategorier. Dynen og plaiden har to forskellige sider for varierende stimuli. Den ene side er blød og polstret. Den anden side er uden polstring, hvilket forstærker stimuli fra kæderne. Ønsker man en blødere dyne end Classic-udgaven, kan man vælge Sensitive, der har dobbelt så meget polstring på den bløde side.

Man kan bruge almindeligt dynebetræk til dynen, men vi har også udviklet et særligt hygiejne- eller bomuldsbetræk til O-zone dynen, med 3-vejs lynlås, som gør det let at tage betrækket af og på. Dynen og plaiden er vaskbare for optimal hygiejne og et sundt søvnklima, og så kommer de i en lækker taske, der gør det nemt at tage dynen eller plaiden med sig overalt.  

O-Zone plaiden fås i to størrelser og flere forskellige vægtklasser. Valg af dyne og plaid baseres på brugerens kropstype og problematik, og vores sundhedsfaglige medarbejdere står klar til at rådgive dig, så du finder den rette tyngde, der passer til det enkelte behov.

 

Naturlig og god
dyb søvn
Økologisk bomuld
og gode materialer
Jævn fordeling
af vægt
Nem at vaske og
uden vedligehold

O-Zone dynen

  • 2 forskellige sider
  • Kommer i en lækker taske, så den er nem at transportere
  • Kæder i cirkler
  • Mange forskellige vægtkategorier
  • Fås som Classic, Sensitive og Junior

O-Zone plaiden

  • 2 forskellige sider
  • Praktisk at håndtere og transportere
  • Kæder i cirkler
  • Forskellige vægtkategorier
  • Til ro og afspænding i dagtimerne

O-Zone er den nye innovative kædedyne

ZiboCare har mange års erfaring med tyngdedyner og sansestimulerende hjælpemidler til børneområdet, sundhedssektoren og psykiatrien. Nu har vi udviklet en ny serie af innovative produkter, så endnu flere kan få en bedre og roligere søvn.

 

Vejen til bedre søvn og mere velvære

O-Zone-serien består af kædedyner og -plaider, der tager afsæt i den nyeste forskning og tests. O-Zone er udviklet i tæt samarbejde med både brugere og sundhedsprofessionelle.

Plaiden og kædedynerne stimulerer føle- og berøringssansen og muskel-led-sansen og dermed de sensoriske og taktile nerveimpulser ved hjælp af de indsyede kæder, der lægger sig trygt og tungt om kroppen. Når disse stimuleres, frigives krammehormonet oxytocin, og det giver en følelse af ro og tryghed.

 

Kun det bedste er godt nok

O-Zone er lavet af kvalitetsmaterialer, der giver de bedste forudsætninger for en god nats søvn. ZiboCare ønsker at gøre en positiv forskel hver dag med innovative og holdbare løsninger på sundhedsområdet. Løsninger der forebygger, behandler og lindrer, og hvor brugeren er i fokus. Og det er med dette udgangspunkt, at vi har skabt O-Zone-serien.

Case

Kædedynen hjælper på søvnen

Case

Bedre eftermiddagslur og mere trivsel