Balanze kædedyne | Classic

4.881,25 kr.7.768,75 kr. inkl. moms

Afslapning og bedre søvnkvalitet med stimulerende tyngde

Balanze er en tyngde- og taktil dyne med kæder syet ind i kanaler på langs af dynen. Den stimulerer kroppens sensoriske og taktile nerveimpulser. Balanze dynen er et enkelt, ikke-medicinsk hjælpemiddel, som kan virke beroligende og forbedre søvnkvaliteten.

Til mennesker med og uden diagnoser
Balanze dynen er et ikke-medicinsk hjælpemiddel, der kan bruges til at stimulere sensoriske og taktile nerveimpulser. Balanze anvendes som en almindelig dyne i et almindeligt dynebetræk. Både mennesker med og uden diagnoser kan have gavn af dynen.
Kæderne er syet ind i dynen i kanaler på langs af dynen, som gør, at den lægger sig tæt rundt om kroppen og giver en følelse af tryghed.

Vendbar for forskellige grader af stimuli
Balanze dynen har to forskellige sider for varierende stimuli. Dynens ene side er blød og polstret, hvor den anden side er uden polstring, som giver kraftigere stimuli fra kæderne.

Ekstra komfort i top og bund
De yderste 20 cm i dynens top og bund er bløde og er helt fri for kæder. Det giver brugeren ekstra komfort, hvis man ønsker at kramme dynen, eller hvis man føler sig generet af tyngden oven på sine fødder og tæer.

Hjælper med at skabe ro og balance
Kædernes sensoriske stimuli bidrager til en bedre følelse af egen krop, og den afslappede følelse af tryghed hjælper til at skabe ro, balance og en bedre søvnkvalitet.

Hjælper med at skabe ro og balance
Kædernes sensoriske stimuli bidrager til en bedre følelse af egen krop, og den afslappede følelse af tryghed hjælper til at skabe ro, balance og en bedre søvnkvalitet.

Dynen kan deles i to
For nemmer at håndtere dynen ved f.eks. vask, kan Balanze dynen nemt deles i to ved hjælp af den indbygget lynlås. Lynlåsen er på Balanze dyner fra og med 6 kg.

 

Afslapning og bedre søvnkvalitet med ekstra tyngde

Balanze er en tyngde- og taktil dyne med kæder syet ind i kanaler på langs af dynen. Den stimulerer kroppens sensoriske og taktile nerveimpulser.

Kæder i kanaler
Kæderne er indsyet i lange kanaler, så dynens tyngde fordeler sig behageligt og brugeren oplever en afgrænsning af sin krop.

To grader af stimuli
Dynen har to forskellige sider for varierende stimuli. Den ene side er blød og polstret, hvor den anden side er uden polstring, og giver dermed kraftigere stimuli fra kæderne.

Kædefri i top og bund
De yderste 20 cm i dynens top og bund er bløde og er helt fri for kæder. Det giver brugeren ekstra komfort.

Praktisk at håndtere og transportere
Kædedynen foldes eller rulles sammen. Den fylder meget lidt og kan nemt tages med i den medfølgende transporttaske.

Vaskbar
Dynen er vaskbar i en almindelig husholdningsvaskemaskine.

Vask og tørring
Kædedynen kan vaskes i almindelig husholdningsvaskemaskine. Kan man ikke have hele dynen i maskinen på én gang, deles den med lynlåsen, og hver halvdel vaskes for sig.
Vaskes på skåneprogram ved max. 60 grader. Dynen skal tørre liggende, og tørrer hurtigt.

Størrelse HMI nr.
Kædedyne Balanze 4 kg, 140x200 cm 128898
Kædedyne Balanze 6 kg, 140x200 cm 128901
Kædedyne Balanze 8 kg, 140x200 cm 128904
Kædedyne Balanze 10 kg, 140x200 cm 128907
Kædedyne Balanze 12 kg, 140x200 cm 128910
Kædedyne Balanze 14 kg, 140x200 cm 128913

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Vægt

, , , , ,

Størrelse

,

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad