Bariatri – Lejepakke

Giv dine bariatriske patienter den bedst mulige pleje og behandling uden at investere i produkter, der ikke bruges ofte og som tager meget opbevaringsplads.

Produkterne i vores bariatripakke er nøje udvalgt til at imødekomme de daglige udfordringer, der måtte være i plejen af denne patientgruppe. Desuden bevares værdigheden for den enkelte, med produkter tilpasset kroppens størrelse.

Denne vare er på lager, men kan desværre ikke bestilles via webshoppen. Bestil via tlf: 76 900 407 eller post@zibocare.dk.

Lejepriser

Se lejepriserne i produktbladet.

 

Kontakt mig

 

Kategorier: , ,

Komplet lejeløsning til bariatriske patienter

Giv dine bariatriske patienter den bedst mulige pleje og behandling uden at investere i produkter, der ikke bruges ofte og som tager meget opbevaringsplads.

Udfordring: Overvægtige patienter har brug for hjælpemidler, der er tilpasset deres størrelse for at sikre den bedst mulige pleje, behandling og komfort. Desuden kan de rette hjælpemidler  også bidrage til et bedre arbejdsmiljø for personalet. Det kræver produkter, som er udviklet specielt til denne patientgruppe. Det giver dog nye udfordringer, da indkøb af mange specialprodukter er dyrt, og ofte fylder udstyret meget, når det skal opbevares.

Totalløsning: Vi tilbyder nu en totalløsning med samlet produktsortiment - uden behov for at købe produkterne. Vi leverer alle produkterne klar til brug og afhenter, servicerer og  opmagasinerer, når de ikke længere skal bruges*. Kontakt os for yderligere information om leje af hele bariatripakken eller for at sammensætte den pakke af hjælpemidler, som din patient har behov for.

Vælg efter behov
Lej hele bariatripakken eller vælg de produkter ud der er behov for til den enkelte

Spar penge
Ingen investering låst i dyre bariatriske hjælpemidler. Betal kun for den tid, der er behov for produkterne.

Hurtig levering - Nem opbevaring
Vi leverer alle produkterne klar til brug og afhenter, servicerer og opmagasinerer, når de ikke længere skal bruges.

Bedre komfort for patienten
Overvægtige patienter har brug for hjælpemidler, der er tilpasset deres størrelse for at sikre den bedst mulige pleje, behandling og komfort.

Produktblad - Lejepakke

Produktblad - Skummadras

Produktblad - Kørestol