Zibo Duo – Skummadras

Madras med 2 skumkerner til forebyggelse af tryk og shear

Zibo Duo er en trykaflastende skummadras med høje krav til kvalitet, holdbarhed og den trykreducerende effekt. Zibo Duo er anbefalet til tryksårsforebyggelse op til mellem/høj risiko eller sårkategori 3.

Denne vare er på lager, men kan desværre ikke bestilles via webshoppen. Bestil via tlf: 76 900 407 eller post@zibocare.dk.

Ønsker at du at blive kontaktet om pris, leveringstid eller faglig sparring omkring brug af produktet bedes du udfylde nedenstående kontaktformular.

Kontakt mig

 

Materiale og opbygning
Zibo Duo består af 2 skumkerner, som kan glide på hinanden, og dermed reducere shear hos borgeren. Toplaget er zoneopskåret skum med forskellige nedskæringsdybder. Madrassen er opdelt i 5 zoner, der svarer til kroppens trykpunkter. Basen er lavet af en stabil skum, for at sikre stabilitet ved mobilisering ind og ud ad sengen.

Anti-shear
Det specialdesignede multistrækbetræk har 3 shearnedsættende zoner under hæle, sacrum og skulderblade. Det beskytter mod de skader, der kan opstå med forskydning og rotation/forflytning.

Kvalitetsbetræk
Madrassen leveres med et vandtæt, men åndbart hygiejnebetræk. Betrækket er forsynet med lynlås på 3 sider, så det er nemt at tage af og vaske. Lynlåsen er dækket med et overlap, der forhindrer væske i at trænge ind igennem lynlåsen til skumkernen. Undersiden er i skridsikkert materiale. Madraskernerne er monteret med et stofovertræk (trico), som gør det nemt at tage madrassen ind og ud af betrækket i forbindelse med vask. Tricoen sikrer samtidig, at skumkerne og betræk glider let mod hinanden uden modstand, så der ikke overføres friktion og shear til borgeren.

Nem håndtering
Madrassen er nem at håndtere, da den er forsynet med 4 håndtag, så man altid kan løfte madrassen ud af sengen. Håndtagene er tilmed forstærket på indersiden af betrækket, så betrækket får en ekstra lang levetid.

Rengøring
Betrækket er vaskbart ved max 95 grader.

Varianter

Størrelse Varenr. HMI nr.
80x200x14 cm 80200ZIBODUO 120714
85x200x14 cm 85200ZIBODUO 120717
88x200x14 cm 88200ZIBODUO 120720

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad