Mono Plus – Skummadras

Trykaflastende skummadras

Mono skummadrassen er én af de madrasser vi selv har udviklet, og derfor er den gennem tid blevet tilpasset og optimeret til det danske marked.

Denne vare er på lager, men kan desværre ikke bestilles via webshoppen. Bestil via tlf: 76 900 407 eller Post@ZiboCare.dk

Ønsker at du at blive kontaktet om pris, leveringstid eller faglig sparring omkring brug af produktet bedes du udfylde nedenstående kontaktformular.

Kontakt mig

 

Trykaflastende skummadras med Anti-shear

Mono Plus er en trykaflastende skummadras med høje krav til kvalitet, holdbarhed og den trykreducerende effekt. Mono Plus er anbefalet primært til tryksårforebyggelse op til høj risiko eller sårkategori 4.

Materiale og opbygning
Mono Plus er med højelastisk koldskum og inkontinensbetræk. Mono Plus er opskåret skum på én side med forskellige nedskæringsdybder. Madrassen er opdelt i 5 zoner så det svarer til kroppens trykpunkter.
Den er desuden forsynet med en bred skumkant, for at sikre en bedre stabilitet ved mobilisering ind og ud ad sengen.

Anti-shear
Det specialdesignede multistrækbetræk har 3 shearnedsættende zoner under hæle, sacrum og skulderblade. Det beskytter mod de skader, der kan opstå med forskydning og rotation/forflytning.

Kvalitetsbetræk
Madrassen leveres med et vandtæt, men åndbart, inkontinensbetræk. Betrækket er forsynet med lynlås på 3 sider, så det er nemt at tage af og vaske. Lynlåsen er dækket med et stort overlap, der forhindrer væske i at trænge ind igennem lynlåsen til skumkernen. Madraskernen er monteret med et stofovertræk (trico), som gør det nemt at tage madrassen ind og ud af betrækket i forbindelse med vask. Tricoen sikrer samtidig, at skumkerne og betræk glider let mod hinanden uden modstand, så der ikke overføres friktion og shear til brugeren.

Nem håndtering
Madrassen er nem at håndtere, da den er forsynet med håndtag, så man altid kan løfte madrassen ud af sengen. Håndtagene er tilmed forstærket på indersiden af betrækket, så betrækket får en ekstra lang levetid.

Rengøring
Betrækket er vaskbart ved max 95 grader.

Brugervægt: 0-150 kg.
Vægtfylde: 40 kg/m3 = høj levetid
Materiale: Brandhæmmende HR PUR-skum med høj elasticitet.
Betræk: Åndbart og strækbart
Madrasvægt: Ca. 10 kg, alt efter størrelse

Varianter

Størrelse Varenr. HMI nr.
83x200x14 cm MonoP83 119762
85x200x14 cm MonoP85 130732
88x200x14 cm MonoP88 119765

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad