fbpx

Pro-care Auto | Dynamisk Helmadras

Trykaflastende med selvindstillende pumpe

 

Denne vare er på lager, men kan desværre ikke bestilles via webshoppen. Bestil via tlf: 76 900 407 eller Post@ZiboCare.dk

Ønsker at du at blive kontaktet om pris, leveringstid eller faglig sparring omkring brug af produktet bedes du udfylde nedenstående kontaktformular.

Kontakt mig

 

Beskrivelse

Trykaflastende helmadras

Pro-care Auto består af 20 enkelte luftceller, der hver er 20 cm. høje. Cellerne er i designet Cell-on-Cell. Madrassen anvendes til forebyggelse og behandling ved sårkategori 1, 2, 3 og 4.

Automatisk brugertilpasset tryk
Trykket i madrassen indstiller sig selv efter borgerens vægt og den lydsvage pumpe kører i en cyklus med et tidsinterval på 10 min, som skiftevis øger og letter trykket i den øverste del af cellerne. Trykket kan manuelt fin- justeres. Pumpen er dynamisk/statisk, og der er mulighed for at indstille siddefunktion. Max-firm funktionen gør madrassen helt fast ved f.eks. pleje og forflytninger. Max- firm slår automatisk fra efter 20 minutter. Ved for lavt tryk, strømsvigt eller behov for service, går en alarm i gang. Alarmen er audiovisuel.

Glat eller strækbart betræk
Det åndbare og strækbare inkontinensbetræk leveres i to udgaver;

  • Glat – forebygger shear og friktion.
  • Strækbart – så det giver sig i forhold til bruger, oghjælper bruger til at ligge mere “fast” i sengen.Betrækket fastgøres med lynlås på alle fire sider af madrassen og er semipermeabelt, så huden kan ånde.

Hælfunktion
Madrassens nederste 5 celler kan kobles fra slangesyste- met, så der laves O-tryk under hælene. Der er kontraven- tiler i slangesystemet, så der skal ikke bruges propper, snore eller andet, for at frakoble cellerne.

Madrassen har CPR-funktion.

Rengøring
Madrassen rengøres med sæbevand. Både madras ogpumpe desinficeres med gængse desinfektionsmidler.Betrækket er vaskbart ved max 95 grader.

Varianter

Størrelse Varenr. HMI nr.
80×200 cm MDYF1070 84149
85×200 cm MDYF1076 84150
90×200 cm MDYF1072 84151

Yderligere information

Betræk

, , , ,

Mål

, ,

Produktblad

Download produktbladet her

Produktblad

Quickguide

Download Quickguiden her

Produktblad