Yogibo Max Multipude | Betræk

3.018,75 kr. inkl. moms

Mål
Længde: 152 cm
Bredde: 61 cm
Højde: 61 cm

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , HMI nr: 00000

Beskrivelse

Byg et sansestimulerende miljø efter dit behov

Yogibo multipuder er et spændende sortiment af unikke sansepuder til mange forskellige formål.

Puder til enhver anledning
Puderne kan anvendes til alle aldre og målgrupper. Funktion og formål tilpasses individuelle behov, uanset om der er tale om lejring, terapi og træning eller afslappende og alternativ indretning i hjem eller institutioner.

Genialt redskab
Yogibo er geniale redskaber til at opnå sensoriske stimuli og anvendes med succes af både forældre til børn med særlige behov, pædagoger og plejepersonale samt terapeuter.

Brug i træningsøjemed
Puderne kan også bruges i træning. Eksempelvis til at skubbe/puffe med, trække med og bokse på. Der kan hoppes på og i dem – og børn kan kravle helt ind i de store puder og sidde afgrænset i deres egen lille “hule”. Herved opnås dybe tryk, kompression og kropsafgrænsning, da puderne former sig efter kroppen.

Komfort i særklasse
Komforten ved Yogibo puderne er i særklasse, både i sidde og hvilestilling. Puderne kan kombineres på kryds og tværs – kun fantasien sætter grænser.

Strækbar inderpose sikrer ekstra holdbarhed og sikkerhed. Genfyldning er muligt.

Vaskeanvisning
Materialet er vaskbart og holdbart. Yderbetrækket vaskes ved 60 grader. Ved behov for vask af inderposen med fyld, kontakt vores Rent & Service afdeling.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Farve

, , , , ,

Betræk

,

Du kunne også være interesseret i...