Zibo Showerbuddy Tilt

Det har aldrig været nemmere at få et bad

Gør det nemt og behageligt at komme på badeværelset. Zibo Showerbuddy Tilt er badestolen til immobile eller ældre mennesker som har brug for en sikker og solid hjælp til at bade. Stolen er bygget af stærke materialer som kan tåle vand, og kan både anvendes i badet eller på toilettet. Let at betjene for plejepersonale og sikre et hurtigt og nemt bad, hver dag.

 

Denne vare er på lager, men kan desværre ikke bestilles via webshoppen. Bestil via tlf: 76 900 407 eller Post@ZiboCare.dk

Ønsker at du at blive kontaktet om pris, leveringstid eller faglig sparring omkring brug af produktet bedes du udfylde nedenstående kontaktformular.

Kontakt mig

 

Beskrivelse

Udfordringen: Mennesker med udfordringer kan have stor besvær med at komme i bad som ofte kræver meget forflytning. Dette betyder at nogle borgere og patienter bliver svære at have med at gøre under badetid. Zibo Showerbuddy Tilt hjælper med at gøre baderutinen behagelig for både plejeren og borgeren.

Perfekt til de fleste badenicher
Zibo Showerbuddy Tilt ruller over de fleste toiletter og tilbyder en hældning, der frigiver tryk for brugeren og forbedrer komforten. Stolen leveres med en almindelig åbningspude foran, aftageligt fodstøtte, aftageligt armlæn, 4 ”låsbare hjul, aftagelig nakkestøtte, og sikkerhedsseler.

Justeres til enhver bruger
Zibo Showerbuddy Tilt er fuldkommen tilpasselig, og kan nemt justeres til den enkelte bruger.
Lig stolen tilbage, halvejs eller brug den i standart stoleposition. Gør dig klar til en nemmere og bedre badeoplevelse for bruger og hjælper.

Varianter og HMI numre

Variant HMI nr.
Med tilt funktion 120142

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad

Manual

Download manualen her

Produktblad

Rengøring og desinficering

Download informationer om rengøring og desinficering her

Produktblad

Videomateriale

Find nyttige videoer omkring dette produkt og dets funktioner på www.ZiboCareAcademy.dk