Aarhus Friplejehjem modtager We Care Prisen 2019

Den 17. februar 2020 modtog Aarhus Friplejehjem We Care Prisen og de 10.000 kr., der følger med prisen. Pengene er allerede øremærket til ekstra oplevelser for beboere, personale og frivillige omkring friplejehjemmet, lød det fra de stolte modtagere, der fik prisen overrakt ved en lille ceremoni på hjemmet.

– Vi var SÅ glade, da vi fik at vide, at vi fik We Care Prisen. Det var virkelig en appelsin, der faldt ned i vores turban, og vi var glade for, at vi fik sendt vores ansøgningstekster afsted, fortæller ergoterapeut Rikke Mikkelsen og sygeplejerske Mette Forsberg, der begge er ansatte på Aarhus Friplejehjem – og begge sendte tekster afsted, fordi alle på og omkring friplejehjemmet efter deres mening fortjente prisen.

I deres tekster stod der bl.a.:
”Aarhus Friplejehjem, et fantastisk sted at blive gammel! Der er fokus på forskellighed og næstekærlighed og det kan mærkes! Der arrangeres ture ud af huset for beboerne og arrangementer i huset på daglig vis. Der dufter godt af hjemmelavet mad, og der er hyggeligt og masser hjerterum. Der kan altid bruges lidt ekstra penge, som kan gå til en god oplevelse for beboerne i huset!” og ”Jeg vil gerne nominere Aarhus Friplejehjem, der virkelig gør en stor forskel hver dag for de ældre der bor på plejehjemmet og for de mange gæster der hver dag/uge kommer på besøg”.

Pris gør en forskel – for dem, der gør en forskel

ZiboCares indehaver og direktør Jeannette B. Denker, overrakte prisen til Aarhus Friplejehjem:
– Vi fik så mange fine ansøgninger fra medarbejdere og institutioner landet over, der alle havde én ting til fælles: De arbejder hver dag engageret med at gøre en forskel for de borgere og beboere, de drager omsorg for i det daglige – og de havde alle gode ideer til, hvordan prisen kunne forsøde tilværelsen for alle, siger Jeanette B. Denker:
– ZiboCare har i mange år givet donationer til en række forskellige formål, men vi ville gerne samle indsatsen lidt. Det blev til ideen om den We Care Pris, vi altså nu har uddelt for første gang. Med prisen kan vi give støtten helt derude, hvor dygtigt personale allerede gør en kæmpe forskel og bruger vores produkter til både børn, voksne og ældre. Det er Aarhus Friplejehjem et rigtig godt eksempel på. Jeg er sikker på, at man her vil omsætte prisen i gode oplevelser.