Nyt magasin: Søvn booster sundheden

Søvnproblemer kan skyldes mange forskellige ting og kommer i flere former. Der er dog én fællesnævner ved problemerne: Vi har en tendens til at undervurdere, hvad god og dårlig søvn gør ved os – både psykisk og somatisk. For søvnkvalitet handler nemlig også om helbred, velvære og livskvalitet. Det sætter vi fokus på i vores nye magasin om søvn og sundhed.

I dette magasin har vi talt med en række spændende mennesker, der alle er med til at tegne et billede af vores søvnudfordringer i dagens Danmark. De har samtidig erfaring med, hvordan vi skaber bedre søvn- og sovevaner. Glæd dig til blandt andet at møde: Søvnekspert Mikael Rasmussen, der sætter ærlige og inspirerende ord på problemet og løsningerne. Dygtige behandlere fra sygehuse og plejeinstitutioner, der har bygget effektive søvnforløb op for deres patienter og borgere. Eller mennesker, der på egen krop har oplevet, hvordan søvn – med de rette hjælpemidler – er blevet en nøgle til mere livskvalitet.

Når god søvn er målet

Hos ZiboCare tager vi god søvn alvorligt. Det afspejler sig i vores sortiment af hjælpemidler, der giver behandlere mulighed for at tænke løsninger ind i behandlingsforløb, hvor god søvn både er et mål og et middel.

Forhåbentlig kan vores magasin inspirere dig til at give dine egne sovevaner et serviceeftersyn og til, hvis du er professionel behandler at søge løsninger på søvnproblemer, der dræner dine patienter både fysisk og psykisk.

 

 

Download Z-magasinet for 0,- og bliv klog på:

  • Hvorfor søvn er det nye sort
  • Hvordan specialmadrasser kan gøre en kæmpe forskel
  • Sådan forbedrer du søvnen med lejringspuder
  • Hvordan en aktiv hverdag giver bedre søvn hos ældre
  • Sansestimulering og søvn
  • Nye værktøjer til at optimere søvnen
  • Og meget mere…