ZiboCare og OneMed i tæt samarbejde om rehab-løsninger

ZiboCare og OneMed i tæt samarbejde om rehab-løsninger

Det er en fornøjelse for ZiboCare at meddele, at vi fremover præsenterer rehab-løsninger i et tæt samarbejde med OneMed, som vi blev en del af i 2021. For dermed kan vi tilføje endnu en stærk varekategori til vores portefølje – og tilbyde endnu flere rehab-løsninger til vores kunder. Vi har sammen med OneMed en række fælles mål om at udvikle rehab-området i tæt dialog med vores kunder og brugere.

Med rehab-sortimentet fra OneMed får vi en bred produktportefølje som vi forventer os meget af. Det handler blandt andet om gangborde, kørestole, albuestokke og rollatorer, der er produkttyper, som er relevante hos de kunder, vi i forvejen besøger. Nu glæder vi os til at komme i gang med at servicere både eksisterende og nye kunder i at sammensætte de bedste rehab-løsninger.

Lager og logistik: Fortsat høj service
I forbindelse med udvidelsen af ZiboCare’s rehab-sortiment ændrer vi samtidig vores procedurer omkring lager og logistik – uden at du som kunde bliver direkte berørt. Fra 1. april 2022 vil al lagerføring og forsendelse således blive varetaget fra OneMed, der har et topmoderne og effektivt lager-setup. Dine varer vil stadig blive leveret med samme høje service, som du er vant til i dag. Blot afsendt fra en anden adresse.
Leverandøransvaret og den daglige dialog med vores leverandører vil fremover blive varetaget af ZiboCare og OneMed i fællesskab.

Endnu mere fokus på grøn omstilling og bæredygtighed
Den nye supply chain er samtidig et led i, at ZiboCare sætter yderligere fokus på grøn omstilling og bæredygtighed. Vi oplever en stor interesse for ZiboCare’s leje-løsninger, hvor vores kunder lejer frem for at købe hjælpemidler, der måske kun bruges få gange og ender på et lager hos et hjælpemiddeldepot. Leje kan give mere målrettede valg og løsninger, der bedre matcher behovet ude hos borgere, brugere, patienter og kunder. Vi vil samtidig udbygge vores service- og vaskeriafdeling, så vi er klar til at efterleve den øgede efterspørgsel efter netop disse ydelser.

Hvis du har spørgsmål
Vores fagligt dygtige kundeservicemedarbejdere og konsulenter står som altid klar til at hjælpe dig med vejledning i vores produkter.

Hvis du har spørgsmål til dine muligheder med de nye rehab-produkter, er du naturligvis velkommen til at kontakte din konsulent. Du kan også se mere på https://zibocare.dk/om-zibocare/medarbejdere/

På vegne af hele holdet i ZiboCare

Jeannette B. Denker
Managing Director, ZiboCare A/S