Få bedre trivsel i hverdagen

Børn & Unge

sov godt

Bedre søvn giver
mere overskud

ældrelivet

Lev det gode liv
hele livet

stress/angst

Hjælp til at få overskud
og ro i sindet

Børn & unge

Bedre Trivsel I Hverdagen

sov godt

Bedre søvn giver
mere overskud
Lev det gode liv
hele livet

ældrelivet

stress/angst

Hjælp til at få overskud
og ro i sindet

Få mere livskvalitet og overskud i hverdagen med enkle hjælpemidler – også til private

Skab mere overskud med de rette hjælpemidler til både dag og nat. ZiboCare tilbyder hjælpemidler der kan give dig ro om dagen og hjælpe dig til en bedre søvn om natten. 

ZiboCare designer, udvikler og leverer hjælpemidler til hele sundhedssektoren fra pleje til hospital, fra fysisk handicappede til brugere med psykiske lidelser og fra børn til seniorer. Vi ved, hvad der fungerer gennem mange års erfaring, test og tilbagemeldinger fra personale og brugere.

Vi oplever en stigende forespørgsel fra private, der ønsker, at få en bedre hverdag med f.eks. ikke-medicinske hjælpemidler.

Professionelle produkter til private
Vi har derfor udviklet flere produkter til dig som privat bruger eller pårørende, der gerne vil gøre en forskel. Mange af vores produkter købes ofte af private borgere. Vi tilbyder derfor flere produkter målrettet private hjem i et lækker og livstilsinspireret design.

Eje eller leje 
Mange af vores produkter kan lejes og nogle af dem kan du også teste inden køb, så du er sikker på at du får dét produkt eller den løsning, der passer netop til jeres aktuelle situation.

 

ZiboCare er klar til rådgivning. Ring til vores kundeservice:  76 900 407 
Åben man-tors 8.00 – 15.30 og fredag 8.00 – 15.00