sov godt

Bedre søvn giver
mere overskud

ældrelivet

Lev det gode liv
hele livet
Mere trivsel og ro
på hverdagen

børn og unge

stress/angst

Hjælp til at få overskud
og ro i sindet

sov godt

Bedre søvn giver
mere overskud
Lev det gode liv
hele livet

ældrelivet

børn og unge

Mere trivsel og ro
på hverdagen

stress/angst

Hjælp til at få overskud
og ro i sindet

Få mere livskvalitet og overskud i hverdagen med enkle hjælpemidler – også til private

Skab mere overskud med de rette hjælpemidler til både dag og nat. ZiboCare tilbyder hjælpemidler der kan give dig ro om dagen og hjælpe dig til en bedre søvn om natten. 

ZiboCare designer, udvikler og leverer hjælpemidler til hele sundhedssektoren fra pleje til hospital, fra fysisk handicappede til brugere med psykiske lidelser og fra børn til seniorer. Vi ved, hvad der fungerer gennem mange års erfaring, test og tilbagemeldinger fra personale og brugere.

Vi oplever en stigende forespørgsel fra private, der ønsker, at få en bedre hverdag med f.eks. ikke-medicinske hjælpemidler.

Professionelle produkter til private
Vi har derfor udviklet flere produkter til dig som privat bruger eller pårørende, der gerne vil gøre en forskel. Mange af vores produkter købes ofte af private borgere. Vi tilbyder derfor flere produkter målrettet private hjem i et lækker og livstilsinspireret design.

Eje eller leje 
Mange af vores produkter kan lejes og nogle af dem kan du også teste inden køb, så du er sikker på at du får dét produkt eller den løsning, der passer netop til jeres aktuelle situation.

 

ZiboCare er klar til rådgivning. Ring til vores kundeservice:  76 900 407 
Åben man-tors 8.00 – 15.30 og fredag 8.00 – 15.00

Fokus på demenslidelser

Flere og flere får demenslidelser. Vi sætter fokus på hjælpemidler, der giver bedre livskvalitet - uden medicin.  Få inspiration via cases og se det brede produktsortiment.  Læs mere...

Tema: Kædeprodukter

Sansestimulerende hjælpemidler anvendes til flere formål. Vi tilbyder et bredt sortiment af tyngdeprodukter med både taktile og prioceptive, blandt andet kædeprodukter. Læs mere...

Nyhed: Sens-Aid
med markant effekt

Sansestimulerende tyngdetæppe med vinger, der pakker kroppen ind skaber ro hos mennesker med fx stress, tankemylder, rastløshed og angst.  Kan anvendes i alle stole og er let at tage med  Læs mere...

Trykaflastende madras
til de mindste

Nyhed: ZiboKids Foam er en trykaflastende madras til de mindste fra 0,5 -5 kg med god liggekomfort og optimal trykfordeling. Leveres i individuelle mål.  Læs mere...

Vi skifter navn 
til ZiboCare

Zibo Athene skifter navn til ZiboCare og ZiboCare Denmark. Det gør vi fordi "we care".

Du får stadig markedets stærkeste sortiment indenfor sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler og den gode professionelle rådgivning.

 

Professio­nelle produkter
- nu også til private

Vi har et stærkt produktprogram af sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler til hele sundhedssektoren.

Mange af vores hjælpemidler bliver efterspurgt af private og
pårørende, som ønsker at få eller skabe mere livskvalitet i hverdagen
med enkle, ikke-medicinske, hjælpemidler.

Produkter til private  >

0