Nyhed

Sens-Aid: Multitæppe 
med tyngde lanceres

Nyhed: Sens-Aid multitæppe med tyngde skal skabe ro

Magasinet Pleje har bragt en artikel om vores nye produkt Sens-Aid. Interviewet er fra Health & Rehab messen 2018:

På årets Health & Rehab Scandinavia i Bella Center præsenterede ZiboCare et nyt sansestimulerende hjælpemiddel: Sens-Aid.

– Det er et handy lille tyngdetæppe med seks vinger, der pakker kroppen ind, fortæller ergoterapeut og salgs- og produktchef Tina Skaarup Blenstrup fra ZiboCare. Sens-Aid kan bruges til at skabe ro både mentalt eller motorisk for eksempelvis mennesker med demens, uro eller koncentrationsvanskeligheder.

– Vi ser blandt andet mange omkringvandrende ældre mennesker, der har brug for i højere grad at kunne mærke sig selv. Sens-Aid skaber samling på kroppen, tryghed og en øget kropsfornemmelse, forklarer hun. Der er også mulighed for at koble en hætte med eller uden tyngde på Sens-Aid.

– Når man kobler hætten med tyngde på, giver det mulighed for at lukke verden lidt ude. Man kan tage den ned over øjnene, så man både dæmper de visuelle og auditive indtryk, og således skaber et ’eget rum’. Det kan for eksempel også være på autismeområdet, at man har brug for at være lidt afskærmet, så man undgår overstimulering, siger Tina Skaarup Blenstrup, og tilføjer, at Sens-Aid også kan øge koncentrationen hos for eksempel skoleelever og bruges under transport eller i sofaen for at geare ned og koble af.

Tyngdetæppet kan anvendes hvor som helst i en hvilken som helst stol og lynlåsen i sæde-delen gør den let at placere hos kørestolsbrugere. Det er den seneste prototype af Sens-Aid, der blev præsenteret på messen i Bella Center.

– Vi får rigtig god respons på den her under messen. Efterfølgende har vi strategiske steder, hvor den skal i afprøvning, mens vi fagligt sparrer med dygtige fagprofessionelle, og har en god dialog omkring den endelige “finjustering”, så den opfylder behovet hos de mange forskellige målgrupper og anvendelsesområder, der måtte være, fortæller hun.

Sens-Aid er lanceret og nu på markedet efter succesfulde afprøvninger og testforløb

Læs artiklen via linket herunder.

Magasinet Pleje om Sens-Aid

 

Vi skifter navn 
til ZiboCare

Zibo Athene skifter navn til ZiboCare og ZiboCare Denmark. Det gør vi fordi “we care”.

Du får stadig markedets stærkeste sortiment indenfor sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler og den gode professionelle rådgivning.

 

Professio­nelle produkter
– nu også til private

Vi har et stærkt produktprogram af sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler til hele sundhedssektoren.

Mange af vores hjælpemidler bliver efterspurgt af private og
pårørende, som ønsker at få eller skabe mere livskvalitet i hverdagen
med enkle, ikke-medicinske, hjælpemidler.

Produkter til private  >