O-Zone Kædedyne | Junior | Classic

5.342,50 kr.5.631,25 kr. inkl. moms

O-Zone Kædedyne Junior anvendes mod søvnproblemer hos børn. Det anbefales at bruge juniordynen fra 3 års alderen og op. Børn under 3 år bør ikke benytte O-Zone kædedyne før forudgående konsultation med en produktspecialist.
Kædedynen bruges som en almindelig dyne, i et almindeligt dynebetræk. Dynens størrelse er 100×140 cm.

Alle kan blive ramt af problemer med deres søvn, og langt størstedelen af alle vil på ét tidspunkt i deres liv opleve udfordringer med at sove godt. Nogle vil opleve det i kortere tid, mens andre kan have problemer hele livet.

Søvnproblemer er et af de mest generende problemer blandt befolkningen og er en væsentlig årsag til bl.a. dårlig trivsel og stress-symptomer.
I værste fald kan udfordringer med søvn føre til et behov for medicinering, der kan medføre både fysiske og psykiske bivirkninger.

O-Zone Kædedynen kan hjælpe på søvnproblemer hos personer ramt af: Stress, ADHD, autisme, demens, angst, Indre uro, tankemylder eller PTSD.

OBS: En Junior dyne må ALDRIG benyttes til børn yngre end 1 år.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , , Tag: HMI nr: 00000
“Vores plejesøn på 7 år trives så godt med sin kædedyne. Efter blot få dages brug, kunne vi mærke en betydelig forskel i hans humør. Det er klart, når indsovningen som før tog op til 2-3 timer, hvor han stod op igen og igen, nu kun tager ham små 20 minutter!

Han vågner udhvilet i sin egen seng og kan selv klare alle de ting om morgenen, som han før skulle ”skubbes lidt i gang med” eller skyndes lidt på for at nå.

Også i skolen kan de mærke en forskel. Der er klart tale om mere overskud og vi kan alle mærke, at hans trivsel er så meget bedre.”

Læs hele plejemoderens oplevelse med Junior Kædedynen her…

Plejemor til barn med indsovningsproblemer

Beroligende

Dynens tyngde hjælper dig til at finde ro i krop og sind.

Sansestimulerende

De indsyede kæderinge giver taktil sansestimulering

Vaskbar

Dynen kan vaskes i almindelig vaskemaskine på skåneprogram

Hvad er en O-zone Kædedyne?

En kædedyne er et non-farmakologisk hjælpemiddel, udviklet til at hjælpe mod søvnproblemer hos mennesker i alle aldre.

Navnet kommer fra de små kæderinge der er syet ind i dynen. Kæderne er jævnt fordelt over hele dynen, og de er syet sikkert fast i små kvadrater. Kæderne er belagt med en special coating, der dæmper lyden af kæderne, så de ikke larmer ved brug af dynen.

O-zone kædedynen har to sider

Den ene side er med polstring og her kan kæderne ikke mærkes helt tydeligt.

På den anden side er der knap så meget polstring, og kæderne kan nemmere mærkes på denne side.

Polstret side

Kan let kendes ved O-syningen

Upolstret side

Kæderne mærkes tydeligere

Hvordan virker en O-zone Kædedyne?

Kædedynen virker på flere måder:
Den ene del er via dynens vægt. Tyngden får dynen til at ligge tæt til kroppen, hvilket føles som at blive omfavnet eller at få at kram. Det betyder at brugeren af dynen begynder at udskille hormonet oxytocin, som også er kendt under navnet “kramme-hormonet”. Når kroppen udskiller oxytocin opnår man en følelse af velvære og tryghed, og det hjælper til at falde nemmere i søvn samt at sove tungere.

Den anden del af kædedynens effekt er sansestimulering. De små kæderinge er ganske vidst syet fast i kædedynen, men de bevæger sig alligevel inde i dynen. Når kæderne bevæger sig, vil de samtidig berøre brugeren på skiftende måder, og det kan sammenlignes med let massage. De skiftende sanseindtryk vil give en fornemmelse af tryghed, og det hjælper til at falde nemmere i søvn samt dybere søvn.

Yderligere informationer

 

  • Dynen skal altid vaskes i en vaskepose
 

  • O-zone Kædedynen må højst vaskes ved 60°C – Vælg et skåneprogram
  • Dyner med lynlås kan med fordel deles før vask (8, 10, 12 og 14 kg)
  • Tåler ikke blegemiddel
  • Keramisk rens: Der må ikke anvendes væsker, der er stærkere end perkloretylen
  • Tåler ikke strygning
  • Må ikke tørretumbles