Balanze Plaid

3.431,25 kr. inkl. moms

Stimulerende tyngde for bedre trivsel og søvnkvalitet

Balanze er en tyngde- og taktil plaid med kæder syet ind i kanaler på langs af plaiden. Den stimulerer kroppens sensoriske og taktile nerveimpulser. Balanze plaiden er et enkelt, ikke-medicinsk hjælpemiddel, som kan virke beroligende og bruges til en pause i løbet af dagen.

Til mennesker med og uden diagnoser
Balanze plaiden er et ikke-medicinsk hjælpemiddel, der kan bruges til at stimulere sensoriske og taktile nerveimpulser. Balanze anvendes som en almindelig plaid. Både mennesker med og uden diagnoser kan have gavn af plaiden.
Balanze plaiden indeholder kæder, der er syet ind i kanaler på langs af plaiden, som gør, at den lægger sig tæt rundt om kroppen og giver en følelse af tryghed.

Vendbar for forskellige grader af stimuli
Balanze plaiden har to forskellige sider for varierende stimuli. Plaidens ene side er blød og polstret, hvor den anden side er uden polstring, som giver kraftigere stimuli fra kæderne.

Ekstra komfort i top og bund
De yderste 20 cm i plaidens top og bund er bløde og er helt fri for kæder. Det giver brugeren ekstra komfort.

Hjælper med at skabe ro og balance
Kædernes sensoriske stimuli bidrager til en bedre følelse af egen krop, og den afslappede følelse af tryghed hjælper til at skabe ro, balance og øget kropsfornemmelse. Plaiden kan benyttes siddende eller liggende.

Stimulerende tyngde gør hverdagen lettere

Plaiden Balanze er udviklet til at skabe bedre kropsfornemmelse og kropsafgrænsning. Det er et enkelt, ikke-medicinsk hjælpemiddel, som kan virke beroligende og bruges til pausen i løbet af dagen.

Kæder i kanaler
Kæderne er indsyet i lange kanaler, så plaidens tyngde fordeler sig behageligt og brugeren oplever en afgrænsning af sin krop.

To grader af stimuli
Plaiden har to forskellige sider for varierende stimuli. Den ene side er blød og polstret, hvor den anden side er uden polstring, og giver dermed kraftigere stimuli fra kæderne.

Kædefri i top og bund
De yderste 20 cm i plaidens top og bund er bløde og er helt fri for kæder. Det giver brugeren ekstra komfort.

Praktisk at håndtere og transportere
Plaiden foldes eller rulles sammen. Den fylder meget lidt og kan nemt tages med i den medfølgende transporttaske.

Vaskbar
Plaiden er vaskbar i en almindelig husholdningsvaskemaskine, ilagt den medfølgende vaskepose.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Vægt

, ,

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad