Cuddle Junior Hospitalsseng

Beskyttende børneseng med transparente sengeheste

Cuddle fungerer som en sikker base for barnet, som trygt kan ligge bag de gennemsigtige sider og alligevel følge med i omverdenen. Sengens design og funktioner lever op til de nyeste EU-standarder og lovmæssige krav (DIN EN 50637).

Denne vare er på lager, men kan desværre ikke bestilles via webshoppen. Bestil via tlf: 76 900 407 eller Post@ZiboCare.dk

Ønsker at du at blive kontaktet om pris, leveringstid eller faglig sparring omkring brug af produktet bedes du udfylde nedenstående kontaktformular.

Kontakt mig

 

Varenummer (SKU): 80170CUDDLEBS Kategorier: , ,

Beskrivelse

Sikkert og hygiejnisk design
Sengens afrundede hjørner og kanter øger barnets sikkerhed, mens det øvrige design muliggør grundig rengøring, som øger hygiejnen.
De ovale åbninger i hoved- og fodgærdet er designet til sikker og let passage af slanger og ledninger.

Fleksible indstillinger
Hele liggefladen på Cuddle kan tiltes og hovedgærdet kan indstilles til en behagelig siddeposition for barnet. Det letter arbejdet for personalet og giver bedre lejring til fx børn med respiratoriske udfordringer.

Justerbar højde
Sengens højde kan justeres op for at tilgodese et bedre arbejdsmiljø for plejepersonalet.

Praktiske plejefunktioner
Der er mulighed for at tilvælge en standard glideskinne til fastgørelse af udstyr, et robust dropstativ samt ophæng til drænposer, som gør sengen ideel til enhver form for brug.

Beskyttet mod utilsigtet brug
Sengen betjenes nemt ved hjælp af den intuitive betjening, der kan låses væk, så barnet ikke unødigt ændrer sengens position.

 

Yderligere information

Anvendelse

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad

Brugermanual

Download brugermanualen her

 

Brugermanual