Regia | Plejeseng

Øget komfort og sikkerhed med praktisk plejeseng

Regia er en elegant og komfortabel plejeseng, der også fås som dobbeltseng. Sengen har mange fleksible funktioner og kan let udstyres med en eller to sengeheste efter behov.

Delbar dobbeltseng
Sengen fås som dobbeltseng, der kan deles i to. Det letter arbejdet for plejepersonalet og gør det lettere at rengøre rummet.

Tilt-funktion
Sengerammen bevæger sig synkront, når sengen tiltes eller højden justeres. Det er altid muligt at justere hver enkelt madrasbase individuelt, så de kan indstilles til en behagelig siddeposition.

 

Kategorier: ,

Beskrivelse

Stor justeringshøjde
Sengen kan justeres i højden fra 26-80 cm. Det giver borgeren ekstra sikkerhed, forebygger fald og sikrer en god ergonomisk arbejdshøjde for plejepersonalet.

Intuitiv betjening
Fjernbetjeningen er let at bruge. Den kan nemt fastgøres til sengehesten med et beslag. Det gør det nemmere for borgeren og plejepersonalet at finde enheden, når sengens indstillinger skal justeres.

Easy Switch-system
Med Easy Switch-systemet kan sengen let udstyres med en eller to sengeheste samt tilpasses med et nyt look med træ, stof eller imiteret læder.

Ekstra længde
Sengene kan forlænges med ca. 20 cm for at tilgodese høje borgere.

Funktionel seng med optimal højde
Regia kan tilte lateralt i begge retninger, og der er mulighed for at indstille sengen til både Trendelenburg- og komforposition. Med sit højdejusteringsområde fra 26 til 80 cm kan sengen altid
bringes til en ergonomisk position.

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad