Reload tyngdevest

Tyngde og stimuli for ro og koncentration i dagstimerne

Reload er en sansestimulerende tyngde- og taktil vest. Den bruges til at stimulere sensoriske og taktile nerveimpulser, hvorved brugeren kan opleve en samlende og omsluttende effekt samt velvære og ro. Vesten er i et tidløst design og slidstærkt stof. Den er velegnet til både børn og voksne.

Sansestimulerende tyngde
Reload vesten er et ikke-medicinsk hjælpemiddel, der kan bruges til at stimulere den taktile og proprioceptive sans.
Vesten er designet med halvæg i plast, der er isyet foret i skaktern med buerne ind mod kroppen, så stimuli ændres, når brugeren bevæger sig. Den er velegnet til både børn og voksne.

Diskret og tidløst design
Vesten har et enkelt og tidløst design i et praktisk og slidstærkt stof. Den er udstyret med indvendige justeringsbånd, spænder, lynlås og to stiklommer.

Omslutning efter behov
Båndene på indersiden af vesten giver mulighed for at graduere den omsluttende effekt, så den præcist kan strammes og tilpasses efter behov og ønsker.

Hjælp til dagligdagens situationer
Reload vesten kan anvendes i dagtimerne, hvor der er brug for at kunne samle sig, finde ro og koncentration. Det kan fx være i institutioner, i skolen ved aktivitet eller stillesiddende arbejde, under måltider eller ved fælles aktiviteter, i hjemmet, under transport eller i situationer, som kan være overstimulerende, utrygge eller angstprovokerende.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Tyngde og stimuli for ro og koncentration i dagstimerne

Reload vesten bruges til at stimulere sensoriske og taktile nerveimpulser, hvorved brugeren kan opleve en samlende og omsluttende effekt samt velvære og ro.

Stimulerende tryk
Vestens halvæg er isyet foret i firkanter i skaktern, med buerne ind mod brugeren, således at stimuli ændres, når man bevæger sig.

Flere grader af stimuli
Justeringsbåndene på indersiden af vesten, gør det muligt at graduere den omsluttende effekt, så vesten kan strammes og tilpasses efter behov.

Flere størrelser
Vesten fås i flere størrelser til både børn og voksne.

Smart og diskret design
Reload vesten har et smart design som ikke skilter, at det er et hjælpemiddel. Vesten fylder ikke mere, end at den kan bruges under tøjet.

Vaskbar
Vesten kan vaskes i en almindelig husholdningsvaskemaskine.

Yderligere information

Anvendelse

,

Størrelse

, , , , ,

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad