Seta Pro Junior Hospitalsseng

Juniorseng med tilt og ekstra fokus på sikkerhed

Seta Pro Junior er designet specielt til unge patienter. Sengen lever op til de nyeste EU-standarder og lovmæssige krav (DIN EN 50637), og den fungerer dermed som en sikker og tryg base for barnet.

Denne vare er på lager, men kan desværre ikke bestilles via webshoppen. Bestil via tlf: 76 900 407 eller Post@ZiboCare.dk

Ønsker at du at blive kontaktet om pris, leveringstid eller faglig sparring omkring brug af produktet bedes du udfylde nedenstående kontaktformular.

Kontakt mig

 

Varenummer (SKU): SETA PRO Kategorier: , ,

Beskrivelse

Designet med ekstra sikkerhed
Sengens design med de afrundede hjørner og kanter øger barnets sikkerhed. På sengerammen er der desuden beskyttende låseelementer, der sikrer, at de unge patienter ikke kan sidde fast.

Beskyttet mod utilsigtet brug
Patientfjernbetjeningen kan gemmes væk i et låsbart rum, så barnet ikke unødvendigt får ændret sengens position. Fjernbetjeningen kan desuden låses i de enkelte funktioner.

Integrerede sengeheste
Sengehestene er i sengens fulde længde. De er integrerede i hoved- og fodgærdet, som gør sengen mere robust og yder barnet maksimal beskyttelse.

Fleksible indstillinger
Seta Pro Junior kan tiltes og indstilles til en behagelig siddeposition. Det letter desuden arbejdet for personalet og giver bedre lejring til fx smerteplagede børn.
Sengens højde kan justeres ned for hjælp til tidlig mobilisering af barnet, og justeres op for at tilgodese en bedre arbejdsposition for plejepersonalet.

 

Yderligere information

Anvendelse

Brugermanual

Download brugermanualen her

Produktblad

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad