Zibo EasyTurn Glidelagener

686,25 kr. inkl. moms

Zibo EasyTurn serien er en kombination af glidelagener og træklagener med lavfriktions-glideflade. Den nedsatte friktion på glidelagenet sætter brugere, som har vanskeligt ved at vende sig på almindelige lagener, i stand til at vende sig, og gør det nemmere at forflytte brugere.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Friktionsnedsættende midtersektion
Zibo EasyTurn glidelagenet har en friktionsnedsættende midtersektion, som udelukkende er glat i tværgående retning, så brugeren ikke glider ned i sengen ved gærdeløft. Med 10-15 cm glide-fri bomulds-sikkerhedszone ved kanterne af sengen, sidder man sikkert på sengekanten.

Kombination af glide- og træklagen
Såfremt brugeren har brug for hjælp til vending, kan Zibo EasyTurn-lagen med fordel anvendes sammen med træklagenet. Med træklagenet 2D kan brugeren hjælpes fra side til side i sengen. Med træklagenet 4D kan brugeren hjælpes både op og ned i sengen samt fra side til side.

Åndbart materiale
Zibo EasyTurn-serien består af åndbare materialer, der tillader kropsfugt at trænge uhindret igennem og blive transporteret bort for at skabe et tørt miljø.

Den positive forskel
Sømmene på EasyTurn-lagenerne er fine sammenføjninger af materialerne. Syningerne er sænket og med dobbeltvending for at skåne den sarte hud. Det er et godt bevis på, at “de positive forskelle ligger i detaljerne”.

Indikationsområder
Tryksår, muskelsvækkelse – fx sclerose, smerte ved bevægelse – fx gigt, osteoporose, muskel- og knogleskader samt generel nedsat mobilitet.

Vaskeanvisning
Zibo EasyTurn kan vaskes ved 85 grader og kan tørretumbles. Undgå vask sammen med andre hårde materialer fx lynlåse.

Yderligere information

Størrelse

,

Satinområde

140×200 cm, 70×110 cm, 70×150 cm, 70×200 cm, 70×75 cm (fødder/foot)

Produktblad

Download produktbladet her

Produktblad