Lej madrasser med Zibo Lease og opnå flere fordele

Den rigtige madras gør forskellen – både for brugerens velvære og sundhed – men også for de menneskelige og økonomiske omkostninger, der er forbundet med madrassen. Hos ZiboCare har vi fokus på at levere produkter og ydelser, der gør hverdagen nemmere hos vores kunder. Som noget nyt lancerer vi derfor Zibo Lease, hvor I nemt kan leje skum- eller vekseltrykmadrasser og undgå alt besværet i hverdagen.

Med Zibo Lease er det muligt at frigive ressourcer og omkostninger til håndtering og I har altid driftssikre og opdaterede madrasser.

Vælg mellem fire lejepakker
Alt efter hvilken pakke I vælger, sørger vi for det praktiske: Afhentning, vask, service og reparation af madrasserne. Med vagttelefonordningen får I ekstra tryghed samt adgang til professionel sparring og vejledning – hele døgnet rundt på alle ugens dage.

De fire lejepakker består af to kvalitetsmadrasser: Zibo Duo eller Pro-care Auto.

Zibo Duo er en special skummadras, der består af 2 skumkerner, som reducerer Shear hos borgeren. Toplaget består af zoneopskåret skum med forskellige nedskæringsdybder, som giver høj komfort og optimal tryksårsforebyggelse. Læs mere om Zibo Duo her.

Pro-care Auto er en dynamisk madras af høj kvalitet til mange formål og den dækker til og med sårkategori 4. Madrassens pumpe er en af de mest lydsvage på markedet, og madrassen bliver bl.a. benyttet på alle sygehuse i Region Nord, Syd og Sjælland. Læs mere om Pro-care Auto her.

Min. Antal
Sæsonudsving* (min. for 3 måneder ad gangen)
Leje
Vagttelefonordning
Antal gratis trykmålinger pr. år**
Rabat på lejepris på specialmadrasser
Vask - ved ny borger/bruger
Logistik/transport/afhentning
Service og reparation releateret til uhensigtsmæssig brug
Ombytning hos borger
Daglig pris/madras (dkk excl. Moms)
Bindingsperiode (måneder)
Zibo Duo
10 stk.
0%
x
1 stk.
5,00
24 mdr.
Pro-care Basis
20 stk.
10%
x
x
2 stk.
10,00
12 mdr.
Pro-care Plus
40 stk.
20%
x
x
5 stk.
10 %
x
1 x måned
1/2 pris
20,00
12 mdr.
Pro-care Extra
60 stk.
30%
x
x
10 stk.
20 %
x
Hver 14. dag
Uden beregning
x
30,00
12 mdr.

*Mulighed for at opjustere antallet af madrasser med x antal procent.

**Værdien af en trykmåling er 3.500 kr.

 

Vi står klar til at hjælpe

Har I spørgsmål til Zibo Lease eller brug for faglig vejledning omkring valg af produkter, så kontakt os på tlf. 76 900 407 eller post@zibocare.dk