ZiboCare er valgt som leverandør på SKI

Vi arbejder hver dag for bedre trivsel og bedre arbejdsmiljø for borgere og plejepersonale i kommunerne.

I ZiboCare er vi stolte over at være blevet valgt som leverandør af genbrugs-hjælpemidler til SKI (Statens og Kommunernes Indkøbsservice) fra 6. juni 2020.
Vi udvikler vores hjælpemidler med fokus på at øge trivsel og velvære for brugerne samtidig med, at vi ikke går på kompromis med arbejdsmiljøet for hjælpere og plejepersonale.
Vores målsætning er også, at reducere transportbehovet og vores forbrug af emballage, hvilket er med til at give en bedre økonomi ude i kommunerne.
Du kan se de fire hjælpemidler, vi leverer på SKI her på siden. Få mere viden om produkterne og deres egenskaber og kvaliteter herunder.
Vores konsulenter står naturligvis klar til at rådgive og hjælpe jer godt i gang.

Sådan er vores produkter valgt på SKI

Nr. 1 på statiske tryksårsforebyggende luftmadrasser:  Zibo Combi Active®
Nr. 2 på dynamiske tryksårsforebyggende luftmadrasser: Domus Auto
Nr. 1 på tryksårsforebyggende skummadrasser: Mono
Nr. 3 på toilet-badestole med sædetilt: Zibo Showerbuddy Tilt

Få større komfort og fleksibilitet med Zibo Combi Active®

Zibo Combi Active® fra ZiboCare giver mere komfort og større fleksibilitet for jeres borgere. Madrassen er skabt for at give flest muligt den bedste støtte og for at forebygge tryksår.
Madrassen er af højeste kvalitet, så den har en lang holdbarhed og kan genanvendes. Det er medvirkende til at give jer en bedre økonomi i kommunerne.
Med Zibo Combi Active®, der er nr. 1 på statiske tryksårsforebyggende luftmadrasser, håber vi, at jeres borgere vil opleve forbedret trivsel,
og at jeres sundhedspersonale får endnu bedre arbejdsvilkår.

Læs mere om Zibo Combi Active® her

Domus Auto – Madrassen der giver flere muligheder

Domus Auto er skabt til at hjælpe flest mulige mennesker mod tryksår. Den er lavet af materialer af høj kvalitet, og vi har lagt vægt på genanvendelighed og en bedre økonomi for kommuner og hospitaler.
Domus Auto fås både som helmadras og topmadras. Madrassen er ideel til forebyggelse og behandling ved sårkategori 1, 2, 3 og 4. Til mere immobile brugere kan pumpen tilsluttes for ekstra trykaflastning.
En alsidig og fleksibel løsning, som er nr. 2 på dynamiske tryksårsforebyggende luftmadrasser.

Læs mere om Domus Auto her

Forebyg tryksår med miljøvenlige Mono

Vores skummadras Mono er en miljøvenlig madras af høj kvalitet. Skummadrassen er opskåret i forskellige dybder for at matche kroppens trykpunkter og er ideel til tryksårsforebyggelse op til høj risiko eller sårgrad 3.
Mono produceres i Danmark i forskellige størrelser. Det betyder, at I kan få madrassen leveret direkte fra fabrikken, så transporten reduceres. Det er godt for klimaet og for kommunernes økonomi.
Få en kvalitetsmadras, der er valgt som nr. 1 på tryksårsforebyggende skummadrasser, til glæde for borgere og sundhedspersonale.

Læs mere om Mono her

Få bedre badeoplevelser med Zibo Showerbuddy Tilt

Zibo Showerbuddy Tilt er din ekstra hjælp, når borgere og patienter skal flyttes på toilet eller i bad. Den er fleksibel, nem at betjene, og både borger og det sundhedsfaglige personale får glæde af den under brug.
Stolen er bygget af robuste materialer, der sikrer en ekstra lang holdbarhed: Brug stolen i badet, over toilettet eller som bækkenstol med den medfølgende bækkenindsats.
Oplev fleksibiliteten og komforten ved Zibo Showerbuddy Tilt, der er nr. 3 på delaftale 12 på SKI-aftalen.

Læs mere om Zibo Showerbuddy Tilt her

FÅ INSPIRATION TIL FOREBYGGELSE AF TRYKSÅR

Tilmeld dig vores SKI-nyhedsbrev

Få mere information om vores hjælpemidler på SKI, hold dig opdateret med den nyeste viden og få gode råd om forebyggelse af tryksår.

Ja, lad mig blive klogere på SKI og tryksår

Få gratis magasin om tryksår

Tryksår er smertefuldt og har store omkostninger for patienter og kommuner. Vi stiller skarpt på tryksår og mulighederne for forebyggelse i vores gratis Z-Magasin om tryksår.

Hent magasinet her