Dali Wash Plejeseng

Plejesengen til den digitale fremtid

Dali er Tysklands bedst sælgende plejeseng takket være sin innovative teknologi og lange levetid. Det er en robust seng, der er nem og billig at vedligeholde. Sengen er lavet af materialer af høj kvalitet.

 

Kontakt mig

Kategori:

Sengens eleverbare del betjenes nemt af en trådløs fjernbetjening, der er forbundet via Bluetooth. Sengen har indbygget komfortfunktion, som gør, at den kan justeres til en sund siddeposition samtidig med at der tages højde for shear-udfordringer.
Hvis plejeren ønsker at låse nogle af positionerne for beboeren, kan dette gøres ved hjælp af fjernbetjeningen eller ved hjælp af den gratis Dali-Lock-app på en smartphone.
Sengehesten i fuld længde glider let på plads på de formonterede konsoller med Easy Click-systemet. Det gør opsætningen af sengen betydeligt lettere.

Hygiejne og sikkerhed
Sikker hygiejne og kampen mod multiresistente bakterier bliver mere og mere vigtige i plejen herhjemme. Maskinvask-bare senge giver her store fordele. De sikrer ideel rengøring og desinfektion med validerede processer. Samtidig sparer de hjælpemiddeldepoterne tid og penge.
Det tidskrævende og vanskelige manuelle arbejde fra personalet på hjælpemiddeldepoterne er ikke længere nødvendigt. Sengen kan derfor gå hurtigere tilbage i cirkulation.
Sengen er blevet designet til rengøring i automatiske vaskesystemer. Sengen kan rejses og vaskes uden at adskille styresystemet på grund af dens IPX6-beskyttelse.
Med sin CDP-coating er denne seng ideelt beskyttet inde og ude mod korrosion. CDP står for “katodisk dipmaling”,
en elektrokemisk malingsproces for maksimal holdbarhed. Specielle borehuller gør, at resterende vand drænes helt af efter vaskeproceduren.

Sengens fordele
- Sikker arbejdsbelastning 185 kg
- Sikkerhedssider i fuld længde med Easy Click-system
- Trådløs fjernbetjening
- Comfort-funktion
- Nem og sikker fodbremse kan også betjenes i
hjemmesko eller sokker
- Den trådløse fjernbetjening har meget lang batteri-levetid.
- Minimalt servicebehov for alle brugere af sengen
- Nem og hurtig samling ved hjælp af Easy Click-systemet

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad