fbpx

Sens-Aid | Junior pakke

DKK 8.125,00

Omslutning af kroppen skaber ro – både mentalt og motorisk

Sens-Aid er et multi-anvendeligt redskab til placering i enhver stol. På let, bekvem og helt enkel vis, placeres Sens-Aid i hvilestol, skolestol, spisestuestol, kørestol, bil eller i sofaen.

Pakken indeholder:
1x Sens-Aid Junior
1x Hætte til Sens-Aid Junior
1x Transporttaske til Sens-Aid Junior
1x Betræk til Sens-Aid Junior

Ryd

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , HMI nr: 00000

Beskrivelse

Vægttæppet til børn, skaber ro – motorisk og mentalt

Sens-Aid er et nyskabende multifunktionelt sansestimulerende tyngdetæppe med vinger, der kan omslutte kroppen og skabe ro og rum. Sens-Aid er et enkelt hurtigtvirkende hjælpemiddel, der giver mærkbar velvære, positiv energi og ro i krop og hoved. Kun hos ZiboCare.

 

• Stimulerer den taktile sans: Tyngden i de 6 vinger stimulerer kroppens berørings- og stillingssans. Det udløser hormonet oxytoxin (krammehormonet). Giver hurtig og mærkbar velvære og ro. • Hjælp til mange målgrupper: Sens-Aid kan bruges i skoler,  sygehusafdelinger, institutioner, fællesrum og i private hjem.

• Multifleksibel: Let og intuitiv at bruge. Kan anvendes i alle typer af møbler fra sofa til hvilestole fra bilen til skolestole. Let at tage med, hurtig at folde ud og bruge. • Dansk design: Æstetisk og praktisk design. Fås i forskellige varianter til junior og senior med to tyngder og i to klassiske farver

Varianter og HMI numre

Størrelse Varenr. HMI nr.
Blå SAJS500002
Grå SAJS500003

Yderligere information

Vægt N/A
Anvendelse

, ,

Farve

,

Produktblad

Download produktbladet her

 

Produktblad

Du kunne også være interesseret i...