SLK Carry 185 Classic e Personløfter

Personløfter til sikker og komfortabelt løft af patienter. Velegnet til hjemmeplejen. Personløfteren kan nemt foldes sammen og opbevares uden brug af værktøj. Nem at betjene.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Personløfter velegnet til bl.a. hjemmeplejen

Hvis du har brug for en personløfter, der bl.a. er egnet til hjemmeplejen, er SLK Carry 185 Classic e et fantastisk valg.
Personløfteren kan nemt foldes sammen og opbevares uden brug af værktøj og har en funktion til sikker sænkning af patienter, hvis batteriet aflades under brug.

Hvad kan denne personløfter?

Personløfteren er designet til sikker forflytning af patienter med begrænset eller nedsat mobilitet.
Ved hjælp af sejl (sælges separat) kan patienten løftes fra en række forskellige positioner – bl.a. helt nede fra gulvniveau.
Når patienten er blevet komfortabelt placeret i sejlet, kan hele enheden flyttes for lettere forflytninger, der kræver mindre styrke og indsats fra plejepersonalet

Hvem kan bruge personløfteren?

SLK Carry 185 Classic e er designet til patienter, der måler op til 2,1 m maksimalt i højden og har en maksimal vægt på 185 kg. Løfteren er den ideelle løsning til transport af patienter i f.eks hjemmeplejen.

Hvilke sejl er kompatible med SLK Carry 185 Classic e?

For at benytte produktet skal der bruges et løftesejl (sælges separat). Se separat oversigt over hvilke sejl, der er kompatible med SLK Carry 185 Classic e.

Hvad er inkluderet?

1 x personløfter
1 x 2-punkts spredestang
1 x kontrol fjernbetjening

Video:

Produktblad

Download produktblad

 

Produktblad

Quick Guide

Download Quick Guide

 

Produktblad

Brugervejledning

Download Brugervejledning

 

Produktblad