sov godt

Bedre søvn giver
mere overskud

 

Søvn er helt essentiel for vores trivsel og helbred

En god søvn er livsnødvendig og helt fundamental for vores sundhed og trivsel. Rigtig mange mennesker lider af søvnproblemer, men med de rigtige hjælpemidler kan mange af problemerne afhjælpes.

ZiboCare har i mange år været en af de førende leverandører af professionelle og veldokumenterede hjælpemidler til hele sundhedssektoren – særligt med fokus på at forbedre søvnkvaliteten. Vi har en lang række produkter, på tværs af flere kategorier, der kan hjælpe borgere og patienter med at få en bedre søvnkvalitet.

Cases og viden: Derfor er god søvn så vigtig

O-Zone dynen gav dreng bedre eftermiddagslur og mere trivsel

O-Zone dynen gav dreng bedre eftermiddagslur og mere trivsel

Artikel: Tryghed under en (tung) dyne

Artikel: Tryghed under en (tung) dyne

Artikel: Søvn er det nye sort

Artikel: Søvn er det nye sort

Viden: Søvn og sundhed

Viden: Søvn og sundhed

Plejesenge

Forflytning og mobilitet er vigtige dele af rehabilitering, mens komfort for brugeren også skal tænkes ind. Hos ZiboCare har vi et bredt udvalg af plejesenge til plejesektoren, og vi har senest leveret 480 nye plejesenge til Sygehus Sønderjylland.

Evario plejesengen er udviklet til at yde maksimal komfort til brugeren. Sengen er samtidig optimeret til at køre i sygehusets vaskehal, hvilket gør den ideel til tidens høje hygiejnekrav.

Plejesenge til ethvert behov

Vores brede sortiment af plejesenge dækker senge til brug på intensiv afdelinger, men også til eks. bariatriske brugere. Se hele sortimentet her..

Tryksårsforebyggende madrasser

Til brugere der er helt eller delvist immobile over længere tid.

Specialmadrasser

Hos ZiboCare leverer vi både skum- og vekseltryk madrasser til Region Sjælland, Nordjylland, Syddanmark og til over 70 kommuner i SKI samarbejdet. Standard skum- eller vekseltryksmadrasser kan bruges effektivt i rigtig mange situationer, men ikke alle problematikker kan løses med standardprodukter. Ofte kræves specialmadrasser for at komme en udfordring til livs, og her er vi også eksperter.

Vi har et sortiment af de bedste madrasser på markedet til bl.a. patienter og borgere med store smerter, bariatriske udfordringer eller behov for venderegime.

Zibo Pius | Dynamisk madras

Vi har selv udviklet Zibo Pius madrassen på baggrund af de erfaringer, som vi har indsamlet over en lang årrække.

Selve madrassens opbygning er luftceller i et beskyttende skumlag. Skumlaget er med til at give en bedre komfort for brugeren, og madrassen er derfor særdeles velegnet til brugere med mange smerter.

Læs mere om Zibo Pius her…

Kædedyner giver bedre søvn

En kædedyne er et sansestimulerende hjælpemiddel. Kæderne i dynen stimulerer følesansen, muskel- og ledsansen. Det skaber ro, tryghed og kropsafgræsning. Effekten er en hurtigere indsovning og færre opvågninger og dermed bedre søvn og mere overskud i hverdagen.

Kæderne er syet ind i dynen, så den falder godt om kroppen. Kæderne er fastgjorte i dynens betræk, så de ikke glider rundet i dynens inderside, og den forbliver lydløs ved brug. Kædedynen er åndbar, håndtérbar, findes i mange varianter og med forskelligt tilbehør fra betræk til tasker.

Kædedynerne fås i flere varianter og størrelser til både børn og voksne. Du kan finde hele vores udvalg i webshoppen.

Er du i tvivl om hvilken dyne, der passer til dit behov? Så kan du prøve vores dynevælger, og blive guidet til det rigtige valg.

Kvalitet og komfort: Lejringsprodukter til alle situationer

 

Vi har et sortiment af kvalitetspuder til alle typer af udfordringer omkring lejring af borgere og patienter.

Vi forhandler flere mærker, typer og former af lejringsprodukter, ligesom vi også har udviklet vores egen serie af lejringsprodukter: Zibo Flex og Zibo Wiggle.

Du finder hele sortimentet her.

Zibo Flex lejringspude

Fleksibel multipude til mange formål

Zibo Wiggle lejringsrulle

Aflang lejringspude til mange formål

ZiboCare er klar til rådgivning. Ring til vores kundeservice:  76 900 407
Åben man-tors 8.00 – 16.00 og fredag 8.00 – 15.00