Artikel

Stimulering af sanserne
kan øge trivslen under COVID-19

Sansestimulering kan skabe ro og tryghed i coronatiden

 

Coronavirus påvirker store som små. Hverdagen er vendt på hovedet, mange er sendt hjem, og vi får ikke besøg, som vi plejer. Tanker og bekymringer fylder hos flere og vores generelle trivsel er under pres.

På grund af corona-situationen er mange børn, unge og voksne hjemsendte, og de fleste steder er hverdagen for ældre mennesker også forandret. Det er en tid med lidt eller ingen samvær, og hvor fællesskaber oftere er digitale end fysiske. Social isolation og de nye retningslinjer, vi alle skal forholde os til, udfordrer os og vores sanser, som mangler de stimuli, der er helt essentielle for vores trivsel.

Skab ro og tryghed med sansestimulering
ZiboCare har et bredt sortiment af sansestimulerende produkter til brug i dag- og nattetimer til både børn, unge, voksne og ældre. Hos ZiboCare oplever vi, at brugen af sansestimulerende produkter i mange tilfælde kan hjælpe dem, der lider af blandt andet uro, stress, angst og søvnløshed til at slappe mere af og skabe mere ro og tryghed i hverdagen.

Tyngdetæpper, -kraver og -veste bidrager til en lettere hverdag ved at øge fornemmelsen af egen krop og reducere stimuli fra omgivelserne. Produkterne omslutter brugeren, som vil opleve at blive mere afslappet. I sortimentet findes også tyngdedyner, puder og madrasser, der kan give en bedre søvn med hurtigere indsovning og roligere nætter.

Yogibo-produkterne er puder, brugeren kan synke ned i, blive omsluttet af eller kramme. Det kan skabe tryghed, velvære og ro til at koncentrere sig om skoleopgaver, fokusere eller falde godt i søvn.

Få mere overskud, energi og velvære i hverdagen med sansestimulerende produkter fra ZiboCare. Udviklet af sundhedsprofessionelle til jer. 

 

Find ZiboCare’s sansestimulerende produkter her…

inspiration

Kædeprodukter og sansestimulering

Artikel: Tryghed under
en (tung) dyne

Værktøj: Vælg den rigtige kædedyne

Case: Kædedyne gavner familielivet

Viden: Sådan virker kædeprodukter

ZiboCare er Eliteleverandør til det offentlige

Udbudsvagten har offentliggjort en liste over de virksomheder, der i 2019 har fungeret som leverandør til det offentlige. ZiboCare ligger helt i top og er blandt de 1%, der leverer mest til det offentlige. Det er vi rigtig stolte af. Vores produkter og løsninger gør nemlig en forskel både for brugere og for personalet. We Care.

Med præstationen følger også titlen som certificeret Eliteleverandør til det offentlige.

» Læs mere om ZiboCare her